RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Rautakallio: „Esmu apmierināts ar sniegumu, bet ar rezultātu...”

Rautakallio: „Esmu apmierināts ar sniegumu, bet ar rezultātu...”
Foto: Alxr-gol.livejournal.com.
KRUSTTEVS.COM · 22.09.2012. 12:31

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas otro izbraukuma tūri ar zaudējumu uzsākusi Rīgas „Dinamo” vienība, kas viesos ar 2:5 atzina Mitišču „Atlant” komandas pārākumu.

 

Rīdzinieku galvenais treneris Peka Rautakallio pēc mača laikrakstam sport-express.ru sacīja, ka ir apmierināts ar komandas rādīto spēli, taču ne ar rezultātu.

 

Spēles pirmajā periodā mājinieki izvirzījās vadībā ar 3:0. „Kad tādai komandai kā „Atlant” spēles sākumā ļauj izvirzīties vadībā, ir skaidrs, ka būs ļoti grūta spēle. Puiši malači, ka spēja atgriezties spēlē un labi nostrādāt otro un trešo periodu,” pēc mača sacīja Rautakallio.

 

Lai arī „Dinamo” maču zaudēja, metienus pa pretinieku vārtiem rīdzinieki izdarīja divtik vairāk – 41:20. „Beigās mums bija izdevības, taču ir ļoti grūti, kad daudz metam pa vārtiem, bet nevaram trāpīt. Saprotams, ka ielaidām piektos vārtus, jo gājām uz visu banku, nomainījām vārtsargu un iekritām. Tā gadās. Esmu apmierināts ar sniegumu, bet ar rezultātu...”

 

Svētdien, 23.septembrī, Rīgas „Dinamo” viesosies Jaroslavļā pie Miķeļa Rēdliha pārstāvētās „Lokomotiv” vienības. Savukārt trīs spēļu izbraukuma tūre tiks noslēgta Ņižņijnovgorodā otrdien, 25.septembrī, pret vietējo „Torpedo”.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv