RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

„Dinamo” paliek tukšā un zaudē „Severstaļ”

„Dinamo” paliek tukšā un zaudē „Severstaļ”
Foto: Heepochtimes.com.
KRUSTTEVS.COM · 07.10.2012. 20:10

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē Rīgas „Dinamo” savā laukumā palikusi tukšā un piedzīvojusi zaudējumu ar 0:1 pret Čerepovecas „Severstaļ”. Pirmo reizi šosezon rīdzinieki neguva nevienus vārtus.

 

Jau otrajā minūtē Raitis Ivanāns izvicināja dūres ar Pahrudinu Gimbatovu. Cīņas sākumā virsroku guva dinamietis, taču viņš pirmais arī pakrita uz muguras, līdz ar to iznākumus bija vērtējams kā neizšķirts.

 

Lai arī pirmajā periodā tika izdarīti vien trīs metieni pa pretinieku vārtiem, lieliska iespēja atklāt rezultātu bija Aleksandram Žirū, kurš trāpīja pa vārtu stabu.

 

Kopumā spēles gaitu pirmajā periodā kontrolēja „Dinamo”, taču kārtējo reizi kliboja momentu realizācija.

Otrajā periodā ievadā no zilās līnijas uz vārtiem uzmeta Vadims Šipačjovs, bet ripas lidojumu pamainīja Genādijs Stoljarovs – 0:1.

 

Turpinājumā „Dinamo” bija iespēja spēlēt vairākumā piecatā pret trim, taču arī šoreiz gūt vārtus neizdevās.

 

Trešo periodu „Dinamo” iesāka skaitliskajā mazākumā, ko izdevās izturēt. Laba izdevība bija Polam Šehuram, kuram izlīdzinājumu panākt neļāva vārtu pārliktnis. Pienāca arī kārtējais skaitliskais vairākums, ko „Dinamo” nespēja realizēt.

 

Minūti pirms pamatlaika beigām Robs Šremps pārkāpa noteikumus un tika piešķirts soda metiens uz Māra Jučera sargātajiem vārtiem, kas netika realizēts.

 

Tā arī „Dinamo” vairs neizdevās pārspēt 200 cm garo „Severstaļ” vārtsargu Vasīliju Košečkinu, kurš viesu rindās tika atzīts par labāko spēlētāju mačā, savukārt rīdzinieku sastāvā šis gods tika Raitim Ivanānam.

 

„Dinamo” nākamā spēle paredzēta otrdien, 9.oktobrī, kad Rīgā viesosies Minskas „Dinamo”.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv