RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

„Dinamo” cieš sagrāvi Astanā

„Dinamo” cieš sagrāvi Astanā
Foto: Isport.blesk.cz.
KRUSTTEVS.COM · 15.10.2012. 19:47

Pamatīgu sagrāvi KHL regulārā čempionāta spēlē piedzīvojusi Rīgas „Dinamo” vienība, kas Astanā piekāpās vietējai „Barys” vienībai ar 0:5.

 

Spēle iesākās ar dūru izvicināšanu starp Raiti Ivanānu un Džonu Mirastiju. Šo hokeja „policistu” duelī pārāks bija Ivanāns. Uzreiz pēc tam „Barys” varēja spēlēt vairākumā, jo noteikumus pārkāpa Sotnieks. Mājinieki savu iespēju neizmantoja, bet septītajā minūtē lika pilnībā iesaistīties cīņā Mārim Jučeram, kurš glāba „Dinamo” no vārtu zaudējuma. Pirmā perioda otrajā pusē pie vairākuma tika arī viesi, bet tā pa īstam sāka diktēt noteikumus pretinieka zonā vien, tad, kad „Barys” jau bija pilnā sastāvā. Atlikušajās piecās minūtēs mājinieki vēlreiz nospēlēja divas minūtes vairākumā, bet nekā.

 

Otrais periods iesākās ar „Dinamo” vairākumu, bet neko bīstamu neizdevās izveidot. Laukumā kopumā bija vērojama līdzīga cīņa, bet īstu vārtu gūšanas momentu kā nebija, tā nebija. Četras minūtes līdz perioda beigām rezultāts beidzot tika atklāts. Māris Jučers atvairīja pirmo metienu, bet ar otro piegājienu Nikolajs Antropovs ieraidīja ripu vārtos - 1:0.

 

Trešais periods praktiski iesākās tik pat neveiksmīgi kā noslēdzās otrais. Ātrā uzbrukumā piektajā minūtē „Barys” hokejisti metās uz „Dinamo” vārtiem. Atkal Jučers atvairīja pirmo metienu, bet komandas biedri nespēja tikt galā ar citiem pretinieku spēlētājiem, kas beidzās ar Rudenko vārtu guvumu. Pus minūti vēlāk noraidījumu izpelnījās Andris Džeriņš. Tas deva iespēju „Barys” vienībai izšķirt mača likteni. Tas arī notika, jo pēdējās vairākuma sekundēs vārtus guva Bočenskis. Diemžēl neveiksmju sērija turpinājās, jo ātri vien Boids panāca jau 4:0 mājinieku labā. Melnās trešdaļas turpinājumā ar vārtu guvumu atzīmējās arī Upers, līdz ar ko Rīgas „Dinamo” vienība tika sagrauta ar rezultātu 5:0.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv