RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Sāk tirgot biļetes uz Latvijas un Krievijas pārbaudes spēlēm

Sāk tirgot biļetes uz Latvijas un Krievijas pārbaudes spēlēm
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 16.10.2012. 16:26

No 16. oktobra visās „BIĻEŠU SERVISS” tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuserviss.lv tiek sākta biļešu pārdošana uz Latvijas un Krievijas pārbaudes spēlēm, kas 9. un 10. novembrī norisināsies „Arēnā Rīga”. Atkarībā no sektora vienas biļetes cena būs 12, 8 un 5 lati. Uzrādot attiecīgo apliecību, skolēni, studenti, pensionāri un invalīdi biļeti varēs iegādāties ar 50% atlaidi.

 

Šīs divas spēles ar pasaules čempioniem - Krievijas hokeja izlasi būs gatavošanās cikla sākums Olimpiskajam kvalifikācijas turnīram.

Latvijas hokeja izlases vecākais treneris Teds Nolans uz novembra spēlēm ir vēlējies sapulcināt spēcīgāko sastāvu kāds pēdējā laikā ir redzēts uz „Arēna Rīga” ledus: Aicināsim uz izlasi visus labākos, arī citos KHL klubos spēlējošos Pujacu, Kuldu, Bārtuli, Spruktu, Miķeli Rēdlihu, arī Ronaldu Ķēniņu no Šveices aicināsim, vienvārdsakot, visus labākos. Neesmu pārliecināts, ka viņi spēlēs abus mačus, bet vismaz vienā es viņus gribētu redzēt, atzina Nolans

No 13. līdz 15. decembrim mūsu izlase piedalīsies četru valstu turnīrā Francijā. Bez mājiniekiem frančiem Latvijas izlases pretinieces būs Slovēnijas un Dānijas vienības.

Helsinkos notiekošajā IIHF ikgadējā kongresā tika pieņemts lēmums, ka viens no Soču olimpiādes kvalifikācijas turnīriem nākamā gada februārī notiks Rīgā. 2013. gadā no 7. līdz 10. februārim „Arēnā Rīga” Latvijas hokeja izlase par vienīgi ceļazīmi uz Soču olimpiskajām spēlēm sacentīsies ar Franciju, Kazahstānu un vienu no priekšatlases grupas uzvarētājām.

Pēc Barselonā notikušā IIHF hokeja foruma, ir kļuvis zināms, ka Latvijas hokeja izlase „Euro Hockey Challenge” tūres ietvaros pavasarī mājās divas reizes sacentīsies ar Zviedriju un Baltkrieviju, bet izbraukumā ar Čehiju. Pēdējās pārbaudes spēles pirms pasaules čempionāta tiks aizvadītas viesos ar Franciju.