RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Pujaca "Avangard" salauž Masaļska "Yugra"

Pujaca
Foto: no hawk.ru
KRUSTTEVS.COM · 02.11.2012. 20:31

Uzvaru KHL regulārajā čempionātā izcīnījusi Georgija Pujaca pārstāvētā Omskas "Avangard" vienība, kas izbraukumā ar 2:0 pārspēja Edgara Masaļska pārstāvēto Hantimansijskas "Yugra" komandu.

 

Kā jau tas pēdējā laikā ierasts, tad mājnieku vārtos stājās Edgars Masaļskis, bet "Avangard" trešajā aizsargu pārī spēlēja Pujacs. Spēles pirmajā periodā būtiski dominēja viesi, izdarot par 10 metieniem vairāk nekā "Yugra" hokejisti. Tiesa, vārti pirmajās 20 minūtēs gūti netika. Otrajā periodā spēle izlīdzinājās, arī šoreiz rezultātam paliekot nemainīgam. Mača liktenis izšķīrās vien tā izskaņā, kad nepilnas četras minūtes līdz finālsvilpei vārtus "Avangard" labā guva Dmitrijs Sjomins, bet pēdējā minūtē Aleksandrs Popovs ieraidīja ripu tukšos mājnieku vārtos, ļaujot savai komandai izcīnīt uzvaru ar 2:0.

 

Georgijs Pujacs spēlē pavadīja visilgāko laiku no visiem hokejistiem - 24 minūtes un 37 sekundes. Aizsargs pa vārtiem meta trīs reizes un nopelnīja divas soda minūtes. Tikmēr Edgars Masaļskis šajā mačā atvairīja 34 no 35 viesu komandas hokejistu metieniem.

 

Avots: Parsportu.lv