RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

DINAMO skaitļos: rezultatīvākais – Miks Indrašis, lietderīgākais – Mārtiņš Karsums

DINAMO skaitļos: rezultatīvākais – Miks Indrašis, lietderīgākais – Mārtiņš Karsums
Foto: no dinamoriga.lv, Kaspars Volonts
KRUSTTEVS.COM · 07.11.2012. 12:13

Šobrīd, KHL čempionātā ir iestājies pirmais sezonas pārtraukums, pēc kura iespējams izdarīt pirmos vērtējumus par jauno sezonu. Lai arī no sportiskā viedokļa DINAMO RĪGA sniegums nav izdevies pats veiksmīgais, tomēr mājas spēļu apmeklētības rādītāji ir palikuši praktiski tādi paši kā iepriekšējā sezonā.

 

Aplūkojot Dinamo Rīga mājas spēļu apmeklētību, var secināt, ka tā ir tikai uzlabojusies. Neskatoties uz sportiski neveiksmīgo sezonas sākumu, skatītāju skaits, slaīdzinot ar iepriekšējo sezonu, ir pieaudzis par 3,65%. Uz pirmajām 11 Arēnā Rīga aizvadītajām Dinamo Rīga KHL regulārā čempionātā mājas spēlēm šajā sezonā kopumā ir bijuši 81967 skatītāji jeb vidēji 7427 skatītāji uz katru spēli, bet 2011./2012. gada sezonā 78815 jeb vidēji 7165 spēlē. Savukārt, sezonas abonementu skaits, salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, 2012./2013. gada sezonā ir pieaudzis par + 13,29 %.

 

Atskats uz atsevišķiem DINAMO Rīga statistikas rādītājiem pēc aizvadītajām 24 spēlēm:

 

- Dinamo Rīga vidēji spēlē guvusi 2.08 vārtus, kā arī vidēji zaudējusi 2.91 vārtus.

 

- Dinamo Rīga ieņem 10. vietu KHL nopelnītajās soda minūtēs (vidēji 12:24 spēlē).

 

- Dinamo Rīga vidēji spēlē izdara 31,16 metienus pa vārtiem, bet no tiem mērķi sasniedz 6,71%.

 

- Kaut vienu spēli Dinamo Rīga ir aizvadījuši 27 hokejisti. 17 hokejisti guvuši kaut vienu rezultativitātes punktu.

 

- Miks Indrašis aizvadītajās spēlēs ir guvis divus uzvaras vārtus.

 

- Visvairāk pa vārtiem, Dinamo Rīga rindās, metis Aleksandrs Žirū - 71 reizi, Mārtiņš Karsums 70, bet kapteinis Guntis Galviņš 61. (visvairāk metienus pa vārtiem izdarījis Aleksandrs Rjazancevs – 109). Galviņš šajā statistika rādītājā starp aizsargiem ierindojas 8. vietā KHL.

 

- Džeimijs Džonsons ir otrais pēc piedalīšanās iemetienos 537, pirmais ir Jori Lehtera (605).

 

- Džeimijs Džonsons ir uzvarējis 287 iemetienos un tas ir ceturtais labākais rādītājs KHL (līderis ir Jori Lehtera ar 353 uzvarētiem iemetieniem).

 

- Guntis Galviņš pavada visvairāk laika uz ledus no Dinamo Rīga hokejistiem (23:02), kas ir 14. ilgākais laiks uz ledus KHL.

 

- Labākais lietderības koeficients Dinamo Rīga rindās ir Mārtiņam Karsumam - +3.

 

- Spēlējot vairākumā Dinamo Rīga rindās ar trīs precīziem metieniem izcēlies Aleksandrs Žirū.

 

- Rezultatīvākais aizsargs Dinamo Rīga rindās ir kapteinis Guntis Galviņš, kurš 24 spēlēs kopā iekrājis deviņus punktus (3 gūti vārti un 6 rezutatīvas piespēles). Vēl 3 vārtus no aizsargiem ir guvis Krišjānis Rēdlihs, kura kontā arī 3 rezultatīvas piespēles.

 

- Visvairāk punktu Dinamo Rīga labā iekrājusi pirmā maiņa – ar astoņiem vārtu guvumiem snaipera godu ieņem Miks Indrašis, kā arī Indrašis tik pat reižu rezultatīvi asistējis komandas biedriem. Ar viendpadsmit rezultatīvām piespēlēm izcēlies uzbrucējs Mārtiņš Karsums, kurš septiņas reizes pats raidījis ripu pretinieka vārtos. Ar septiņiem vārtu guvumiem arī izcēlies Aleksandrs Žirū. Pa četriem vārtiem Andrim Džeriņam un Džeimijam Džonsonam. Džeriņa kontā vēl 6 rezultatīvas piespēles, bet Džonsons piedalījies astoņos vārtu guvumos.

 

Avots: dinamoriga.lv