RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Dārziņš: Šobrīd KHL visi var uzvarēt visus

Dārziņš: Šobrīd KHL visi var uzvarēt visus
Foto: no ak-bars.ru
KRUSTTEVS.COM · 12.11.2012. 22:18

Kazaņas AK-BARS uzbrucējs Lauris Dārziņš pirms gaidāmās spēles pret DINAMO RĪGA intervijā ir ļoti pozitīvi noskaņots, sakot, ka būs aizraujoši un šobrīd čempionātā visi var uzvarēt visus.

 

„Kopumā esmu ļoti priecīgs. Sen neesmu spēlējis Arēnā Rīga. Gatavojamies, protams, nopietni, bet šobrīd tas KHL čempionāts ir pilnīgi traks. Traks tādā ziņā, ka visi var uzvarēt visus. Kaut vai paskatoties uz Rīgu – nu nespēlē taču viņi tik slikti, lai būtu tādā pozīcijā, kādā ierindojas šobrīd. Komandai, kā zināms, arī šobrīd ir nomainījies treneris. Skaidrs ir tas, ka būs ļoti interesanti. Dinamo trenerim Ābolam būs debija, pārtraukums noteikti ir devis laiku komandām saņemties, varbūt pat atpūsties vienam no otra, džeki uzspēlēja ar izlasi, kas vienmēr dod pozitīvas emocijas. Tagad varēs ar svaigu galvu doties cīņā. Un kā jau teicu – arī šis neprognozējamais spēles iznākums. Sanāk vairāki faktori, kas gaidāmo spēli padarīs aizraujošu,” stāsta Dārziņš.

 

Dārziņam gan šī sezona, traumu dēļ, nav bijusi veiksmīga un pats arī nevēlējās vērtēt Kazaņas AK-BARS sniegumu līdz šim, jo par to domāšot tikai peč sezonas beigām: „Grūti novērtēt tagad. Vērtējumus, manuprāt, varēsim teikt pavasarī – pēc sezonas. Tagad mums ir mērķi, kas jāsasniedz un tie, protams, ir augstākie. Mēs tagad varētu kaut būt pirmajā vietā turnīra tabulā, bet tas vēl nenozīmē, ka esam sasnieguši to, ko esam iecerējuši. Arī nākamā spēle būs ļoti svarīga, Rīgai punktus vajag kā ēst – skaidrs, ka viņi sitīsies līdz pēdējam.”

 

Dārziņš nenoliedz, ka spēlē pret DINAMO RĪGA sagaida Kazaņas uzvaru, bet ir priecīgs, ka atkal varēs izbaudīt Arēnas Rīga atmosfēru: ”Nebūšu liekulis un teikšu kā ir - es ceru uz savas komandas uzvaru. Bet, protams, šī atgriešanās Arēnā būs emocionāla. Mājās spēlēt vienmēr ir patīkami, lai arī esi pretējā frontē, bet atmosfēra Arēnā ir lieliska. Pēc nospēlētas spēles Arēnā, jau nākamajā dienā pietrūkst šī gaisotne.”

 

Avots: DINAMO RĪGA oficiālā mājas lapa.