RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Galviņš savainojuma dēļ šī vakara maču izlaidīs

Galviņš savainojuma dēļ šī vakara maču izlaidīs
Foto: Dinamoriga.eu.
KRUSTTEVS.COM · 23.11.2012. 13:17

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībai Rīgas „Dinamo” šovakar paredzētajā izbraukuma mačā pret Ņižņekamskas „Ņeftehimik” nevarēs palīdzēt komandas kapteinis Guntis Galviņš.

 

Sāpes ceļgalā Guntim Galviņam bija arī iepriekš, bet pēdējā spēlē Kazaņā pret „Ak Bars” trešajā periodā kādā no spēles epizodēm pretinieks neveiksmīgi uzkrita uz kājas, un „Dinamo” kapteinis šī iemesla dēļ nevarēja pabeigt spēli. Aizsargs ceļgala sāpju dēļ nevarēja trenēties ne vakar, ne šodien, bet, iespējams, varēs spēlēt nākamajā mačā Ufā pret vietējo „Salavat Yulaev”.

 

Šodienas spēlē pret „Ņeftehimik” vienību „Dinamo” komandas kapteinis būs Mārtiņš Karsums, bet viņa asistenti - Aleksandrs Ņiživijs un Arvīds Reķis.

 

Guntis Galviņš līdz šim šosezon bija piedalījies visās līdzšinējās spēlēs, 27 mačos gūstot trīs vārtus un atdodot septiņas rezultatīvas piespēles.

 

Jau ziņots, ka „Dinamo” komandai trīs spēļu izbraukuma tūrē savainojumu dēļ līdzi nedevās aizsargi Krišjānis Rēdlihs un Matjē Karls.

 

Līdz ar to, atskaitot Gunti Galviņu, „Dinamo” rīcībā uz spēli pret „Ņeftehimik” ir seši aizsargi - Jēkabs Rēdlihs, Kristaps Sotnieks, Arvīds Reķis, Oskars Cibuļskis, Rodrigo Laviņš un Mārtiņš Porejs, kuram šī būs debija KHL, jo līdz šim viņš ir bijis pieteikumā astoņās spēlēs, taču laukumā pagaidām vēl nav izdevies tikt.

 

Izmantotie resursi: dinamoriga.lv / khl.ru

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv