RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Žirū: mūsu kļūdas mūs apstādināja

Žirū: mūsu kļūdas mūs apstādināja
Foto: no dinamoriga.eu (ekrānšāviņš no interneta)
KRUSTTEVS.COM · 25.11.2012. 19:38

RĪGAS DINAMO KHL regulārā čempionāta spēlē viesos ar 3:7 cieta smagu zaudējumu pret UFAS SALAVAT JULAJEV. Pēc spēles intervijā DINAMO spēlētājs Aleksandrs Žirū atzina, ka visvairāk iegāza tieši pašu kļūdas, ko pretinieki prata izmantot.

 

-Diemžēl, bet zaudējums ar 7:4. Tev izdevās gūt komandas pirmos vārtus.

 

Mēs šo spēli iesākām uz iepriekšējās spēles emocijām , bet diemžēl sanāca tā kā, ka ielaidām daudz vārtus. Mūsu maiņa darīja, ko vien varēja, bet, diemžēl, šodien nekas neizdevās kā ieplānots. Mēs vēlējāmies šo spēli turpināt spēli uz iepriekšējās spēlēs emocijām.

 

-Diemžēl, mums atkal bija problēmas ar vairākumu.


Mums atliek vien strādāt, es esmu pārliecināts, ka izdosies vairāk gūt vārtus. Porejs guva savus pirmos vārtus. Mēs varam vairāk – mēs esam laba komanda un mums vienkārši neizdodās izmantot tik daudz iespēju kā vēlētos. Nekāda jaunā ābece jau nav jāizdomā – ir vienkārši jāiemet tā ripa vārtos.

 

-Pretī Ufas SALAVAT JULAJEV, vai tas, ka pretī komanda, kura ir viena no līgas līderiem nepalielināja pirmsspēles drudzi?


Ir jāatzīst, ka tas tas, ka mums pretī stājās viena no kausa pretendentēm nedaudz uztrauca, bet šādās situācijās, vismaz man, tikai dod pretēju efektu. Ne to, ka esmu uztraucies, bet to, ka mums ir jāpierāda, ka neesam nemaz tik slikti.

 

-Ieprieksējā spēlē jums izdevās izcīnīt smagu uzvaru, bet šodien neizdevās tikt pie trim punktiem.

 

Mēs centāmies sākt spēli ar tādu pārliecību un , manuprāt, ar mūsu noskaņu viss bija kārtībā. Mēs pielaidām vairākas kļūdas, kuru rezultātā Ufa guva vārtus un tas arī mūs apstādināja. Neko jaunu jau Ufa neizdomāja – spēle vairākumā un sagatavota izspēle. Diemžēl, bet šodien zaudējām.

 

Avots: RĪGAS DINAMO oficiālā mājas lapa.