RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

DINAMO RĪGA pret Ovečkinu aicina fanus tērpties sarkanos kleklos

DINAMO RĪGA pret Ovečkinu aicina fanus tērpties sarkanos kleklos
Foto: no dinamoriga.eu (ekrānšāviņš no interneta)
KRUSTTEVS.COM · 27.11.2012. 13:14

Ceturtdien, 29. novembrī DINAMO RĪGA savā laukumā Arēnā Rīga aizvadīs kārtējo spēli šīs sezonas KHL regulārajā čempionātā, tiekoties ar pašreizējiem KHL čempioniem Maskavas DINAMO, ar šobrīd vienu no labākajiem pasaules hokejistiem Aleksandru Ovečkinu ierindā. Tomēr līdzjutējus, kuri klātienē apmeklēs šo maču, sagaida ne tikai aizraujošs hokejs, bet arī vairāki pārsteigumi, kā arī īpaša akcija - „Uzvelc kreklu mugurā, tērpies cīņai sarkanā!”.

 

Akcijas „Uzvelc kreklu mugurā, tērpies cīņai sarkanā!” ietvaros DINAMO RĪGA aicina komandas līdzjutējus uz šo spēli ierasties 5. sezonas sarkanajos T-kreklos. Visi līdzjutēji, kuri būs tērpušies sarkanajos 5. sezonas T-kreklos, pēc spēles tiks aicināti 5. sezonas kopbildei ar DINAMO RĪGA komandu Arēnas Rīga ledus laukumā. Tie līdzjutēji, kuriem vēl nav 5. sezonas sarkano T-kreklu, tos varēs spēles dienā iegādāties Arēnā Rīga par visai demokrātisku cenu – 2 latiem.

 

Pirms šīs spēles līdzjutējus un komandas spēlei iesildīs rokgrupa „Linga”, bet pārsteigumu ir sagatavojis viens no DINAMO RĪGA partneriem – SPORTLAND, kas visiem šīs spēles apmeklētājiem sagatavojis īpašu piedāvājumu - īpašos kuponus, kurus uzrādot 30. novembrī Baltijā lielākajā sporta preču veikalā SPORTLAND t/p Alfa visām precēm 30% atlaide. Savukārt spēles laikā noslēdzot Movember kustību, ko atbalsta arī lielākā daļa DINAMO RĪGA spēlētāji, tiks īpaši izcelti krāšņāko ūsu īpašnieki. Tā kā šī ir novembra pēdējā spēle, no abonementu īpašnieku vidus tiks izlozēti Goda viesi decembra mājas spēlēm.

 

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītie Gagarina kausa ieguvēji Maskavas DINAMO arī šajā sezonā demonstrē ļoti stabilu sniegumu, atrodoties KHL vadošo komandu pulkā. Turklāt uz NHL lokauta laiku komandas sastāvu ir papildinājušas tāda pasaules hokeja zvaigznes kā Aleksandrs Ovečkins un Niklas Bekstrēms, bet pavisam nesen no Ziemeļamerikas Maskavā atgriezās arī atraktīvais Leo Komarovs. Maskavas DINAMO pēdējā laikā demonstrē visai iespaidīgu sniegumu, līdz šim piedzīvojot tikai 7 zaudējumus 29 spēlēs.

 

Avots: DINAMO RĪGA oficālā mājas lapa