RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Daugaviņš vaino momentu nerealizēšanu

Daugaviņš vaino momentu nerealizēšanu
Foto: no dinamoriga.eu (ekrānšāviņš no interneta)
KRUSTTEVS.COM · 29.11.2012. 22:52

Uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pēc spēles atzina, ka komanda ir gatavojies tam, ka pretī stāsies Gagarina kausa īpašnieks un cīņa nebūs viegla un to, ka Rīgas Dinamo spēlējusi labu spēka spēli, bet vārtu gūšanas iespēju neizmantošana maksājusi šajā spēlē iegūt punktus.

 

„Nu jā, sākām labi, zinājām, ka pretī ir stipra komanda. Tāpēc, ka pretī ir spēcīgs pretinieks ir jābūt gataviem uz visiem 100 procentiem. Tā kā spēlējām jau labi, bet atkal neizmantojām savus momentus. Pašam bija pāris reizes, kur atdevu piespēli, lai arī pats varēju mest uz vārtiem. Ja nevar iemest, tad nevar arī uzvarēt spēli.”

 

Daugaviņam jautāts, vai komanda pēc otrās trešdaļas nenolaida rokas, jo bija ielaidusi trīs vārtus uzbrucējs atbildēja, ka priekšā vēl bija trešdaļa, lai situāciju labotu - ”Mēs cīnījāmies līdz galam, līdām uz vārtiem, nopelnījām pāris vairākumus, bet nu.. klibo mums tas vairākums.”

 

Lai arī pie rīdzinieku vienīgos vārtu guvumu pārbaudīja videotiesnesis, Daugaviņš bijis pārliecināts, ka vārti tika gūti pareizi. ”Uz to mēs gājām, mēs nepadevāmies, domājām trīs vārtus iemest nevis tikai vienu. Visu laiku ir jādomā, ka vārti būs. Ir jātic sev.”

 

 

Avots: DINAMO RĪGA oficiālā mājas lapa