RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Latviešu pārstāvētājām komandām uzvaras KHL spēlēs

Latviešu pārstāvētājām komandām uzvaras KHL spēlēs
Foto: cska-hockey.ru
KRUSTTEVS.COM · 01.12.2012. 12:48

Uzvaras KHL regulārā čempionāta spēlēs izcīnījušas Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas. Neveiksmes piedzīvoja vienīgi Artūra Kuldas Novosibirskas "Sibirj" un Laura Dārziņa Kazaņas "Ak Bars".

 

Artūrs Kulda un Novosibirskas "Sibirj" savā laukumā tikās ar Bratislavas "Slovan" vienību. Lai arī pārsvars bija "Sibirj" komandai, meistarīgāk nospēlēja "Slovan", svinot uzvaru ar rezultātu 2:1. Kulda uz ledus pavadīja 20:32 minūtes, divas reizes metot pa vārtiem un nopelnot četras soda minūtes.

 

Neveiksme tika arī Kazaņas "Ak Bars", kas tikās ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo". Viesi atzina pretinieku pārākumu ar rezultātu 1:3. Lauris Dārziņš nospēlēja astoņas minūtes un 49 sekundes, izdarot trīs metienus pa vārtiem.

 

Veiksmīgi sev atvēlētajā laikā nospēlēja Jānis Sprukts, palīdzot Maskavas CSKA ar 2:1 apspēlēt Habarovskas "Amur". Sprukts mazliet vairāk kā septiņās minūtēs izdarīja trīs metienus, uzvarēja divos no pieciem iemetieniem un nopelnīja divas soda minūtes.

 

Panākumu svinēja arī Sanda Ozoliņa pārstāvētā Mitišču "Atlant" vienība, kas savā laukumā ar 3:1 apspēlēja Ņižņekamskas "Neftekhimik". Ozoliņš laukumā pavadīja tieši 21 minūti, vienreiz meta pa pretinieku vārtiem un nopelnīja divas soda minūtes.

 

Uzvaru smagā spēlē izcīnīja Miķeļa Rēdliha pārstāvētā Jaroslavļas "Lokomativ" vienība, kas nonāca iedzinējos ar 0:2 pret Ufas "Salavat Julajev" komandu, bet prata nevien atspēlēties, bet arī izraut panākumu ar 3:2. Rēdlihs nospēlēja teju deviņas ar pusi minūtes, statistikas ailēs neatzīmējoties.

 

Ar pozitīvu iznākumu noslēdzās arī spēle Omskā, kur vietējā "Avangard" komanda ar 3:2 pagarinājumā apspēlēja Astanas "Barys". Uzvaras vārtus mājnieku labā guva Tomašs Zaborskis. Georgijs Pujacs uzvarētāju rindās nospēlēja 18 minūtes un 43 sekundes, izdarot divus metienus.

 

Avots: Parsportu.lv