RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Porejs: Nerealizējām vairākumus un tāpēc arī tāds rezultāts

Porejs: Nerealizējām vairākumus un tāpēc arī tāds rezultāts
Foto: no dinamoriga.eu (ekrānšāviņš no interneta)
KRUSTTEVS.COM · 04.12.2012. 09:00

Vienīgo vārtu autors DINAMO RĪGA rindās, aizsargs Mārtiņš Porejs sniedza savu komentāru par spēli, kurā Rīgas "Dinamo" zaudēja ar 1:3 Čeļabinskā pret vietējo "Traktor". 

 

Porejs atzīst, ka šo spēli iegāza tieši vairākums, jo iepsējas bija ļoti daudz. „Spēlējām jau labi, bet nu.. nerealizējām savus vairākumus un tāpēc arī tāds rezultāts. Kur ir tā problēma, ka negūstam vārtus? Man ir patiešām grūti pateikt. Varbūt metienu bija par maz, tas noteikti jāprasa trenerim, viņš no malas labāk redz. Vairākums mūs šodien kārtējo reizi iegāza. Nevar tagad apstāties un nolaist rokas – tas jau neko nemainīs. Priekšā grūtas spēles, bet ir jāpsēlē.”

 

Porejs atzina, ka otrajā periodā izdevās spēlēt disciplinēti, lai arī pretinieks bija pārņēmis iniciatīvu un aktīvi uzbruka, bet nepiekrita jautājumam, ka pietrūka agresīva spēle vārtu priekšā. „Nebija jau tā, ka mēs izvairītos no agresīvas spēles, vienkārši mēs centāmies neielaist. Otrajā periodā viņi spēlēja ļoti aktīvi, ļoti daudz laika uzturējām mūsu aizsardzības zonā. Ja viņiem būtu izdevies mūs nospiest, spēle būtu vēl grūtāka. Galvenais tajā brīdī bija neielaist un mums tas izdevās. „Traktor” bija pārņēmuši iniciatīvu un bija jāiztur un otrajā periodā vairāk nācās aizsardzībā spēlēt. Vairākas reizes spēlējām arī pret trijiem, paši ļoti labi saprotam, ka tādas iespējas laist garām nedrīkst.”

 

Aizsargs guva savus otros vārtus šajā sezonā, bet vēl negrasās atzīst, ka tieši šis ir punkts, no kura viņš var gūt vārtus, lai par to pārliecinātos, viņam esot jāgūst vēl vairāk vārtu. „Vienkārši treneris mani laida vairākumā un man iedeva piespēlu un nolēmu mest pa vārtiem. Šodien atkal iekrita, bet nekāda prieka jau no tā nav – komanda zaudēja.”

 

Avots: DINAMO RĪGA oficiālā mājas lapa