RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

CSKA piektais panākums pēc kārtas, Spruktam rezultatīva piespēle

CSKA piektais panākums pēc kārtas, Spruktam rezultatīva piespēle
Foto: cska-hockey.ru
KRUSTTEVS.COM · 05.12.2012. 08:21

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) piekto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Jāņa Sprukta pārstāvētā Maskavas CSKA komanda, kas savā laukumā ar rezultātu 4:1 apspēlēja Bratislavas "Slovan". Latviešu uzbrucējs šajā mačā izcēlās ar rezultatīvu piespēli.

 

Pēc "sausā" zaudējuma 21. novembrī pret Jaroslavļas "Lokomativ", nākamās 5 spēles CSKA komandai izdevies uzvarēt, tiesa divas no tām pēcspēles metienos.

 

Mačā pret "Slovan" vadībā izvirzījās CSKA hokejisti, taču otrajā periodā tika panākts izlīdzinājums – 1:1. Trešajā periodā vadību atguva CSKA, kad ar rezultatīvu piespēli izcēlās Sprukts. Turpinājumā CSKA vēl divas reizes pārspēja "Slovan" vārtsargu, galā svinot uzvaru ar 3:1.

 

Sprukts kā ierasts spēlēja ceturtajā maiņā, laukumā pavadot 10 minūtes un 38 sekundes, kuru laikā uzbrucējs izcēlās ar 1 rezultatīvu piespēli, 2 metieniem pa pretinieku vārtiem, uzvarēja 5 no 7 iemetieniem, nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

 

Šosezon kopumā 32 spēlēs Sprukts izcēlies ar 3 vārtu guvumiem un 3 rezultatīvām piespēlēm, nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu (+3), vidēji laukumā pavadot 11 minūtes un 12 sekundes.

 

32 spēlēs CSKA komanda nopelnījusi 62 punktus, kas to ierindo trešajā vietā Rietumu konferencē.

 

Avots: Parsportu.lv