RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Girgensons atgriežas pēc savainojuma un uzvar

Girgensons atgriežas pēc savainojuma un uzvar
Foto: Zimbio.com.
KRUSTTEVS.COM · 12.12.2012. 11:12

Amerikas Hokeja līgā (AHL) aizvadītajā naktī Ročesteras „Americans” savā laukumā ar rezultātu 3:2 pēcspēles metienos uzveica Abotsfordas „Heat”. Pēc savainojuma sadziedēšanas laukumā atgriezies latviešu hokejists Zemgus Girgensons, palīdzot savai komandai izcīnīt uzvaru.

 

„Americans” mača laikā divas reizes izvirzījās vadībā ar 1:0 un 2:1, tomēr Rietumu konferences līdervienība „Heat” panāca izlīdzinājumu 2:2, kam sekoja mača papildlaiks un arī pēcspēles soda metieni. Ar sesto mēģinājumu „Americans” hokejisti guva vārtus pēcspēles metienos, savukārt „Heat” nerealizēja nevienu no saviem „bullīšiem”.

 

Girgensons savainojuma dēļ izlaida pēdējās piecas „Americans” spēles, kurās komanda izcīnīja tikai vienu uzvaru. Latviešu uzbrucējam pēc traumas izdevies atgriezties laukumā ar izcīnītu uzvaru. Rezultativitātes punktus viņam gan neizdevās gūt, bet hokejists šajā mačā izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem un nopelnīja divas soda minūtes, kā arī neitrālu lietderības koeficientu.

 

Rietumu konferencē „Americans” ieņem 10. vietu ar 24 punktiem 22 mačos, savukārt „Heat” saglabājusi līderpozīciju ar 34 punktiem 24 spēlēs.

 

Girgensons šosezon AHL piedalījies 17 mačos, kuros kopumā izdevies izcelties ar 1 gūtiem vārtiem, 3 rezultatīvām piespēlēm un pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv