RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Maskavas „Dynamo” atlaiž Aņisinu

Maskavas „Dynamo” atlaiž Aņisinu
Foto: Sports.ru.
KRUSTTEVS.COM · 18.12.2012. 18:07

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Maskavas „Dinamo” oficiāli lauzis vienošanos ar hokejistu Mihailu Aņisinu, pirmdien vēsta komandas vadība oficiālajā mājas lapā.

 

Krievijas mediji vēsta, ka Aņisinam bija izveidojušās nesaskaņas ar Maskavas „Dinamo” kluba ģenerāldirektoru Andreju Safonovu un galveno treneri Oļegu Znaroku. Hokejists pieprasīja krietni lielāku algu un izvirzīja ultimātu, ka uz ledus neizies, kamēr netiksies ar kluba prezidentu Arkādiju Rotenbergu, kā arī dažādi citādi pauda neapmierinātību ar savu lomu komandā.

 

Aņisins tika nosūtīts uz fārmklubu Krievijas Augstākās līgas komandā Balašihas „Dinamo”, kur tā arī nevienu maču neaizvadīja. Pirmdien Maskavas „Dinamo” oficiāli lauza līgumu ar hokejistu, paziņojumā norādot, ka spēlētājs nav pildījis savus darba pienākumus.

 

Pagājušajā sezonā 24 gadus vecais Aņisins kopā ar Maskavas „Dinamo” izcīnīja Gagarina kausu. Izslēgšanas spēlēs krievu uzbrucējs kļuva par labāko vārtu guvēju ar 14 precīziem metieniem 21 mačā. Šosezon hokejists līdz šim spēlēja ceturtajā maiņā, 17 spēlēs izceļoties ar diviem gūtiem vārtiem.

 

Piecu sezonu laikā KHL čempionātā Aņisins paspējis pārstāvēt piecas dažādas komandas – Novosibirskas „Sibir”, Čerepovecas „Severstaļ”, Hantimansijskas „Jugra”, Čehovas „Vitjaz” un Maskavas „Dinamo”.

 

Maskavas "Dinamo" ar 73 izcīnītiem punktiem 33 spēlēs ir KHL čempionāta šī brīža līdere.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv