RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Žirū: Bija jūtams Karsuma trūkums

Žirū: Bija jūtams Karsuma trūkums
Foto: no dinamoriga.eu (ekrānšāviņš no interneta)
KRUSTTEVS.COM · 24.12.2012. 17:35

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā DINAMO RĪGA savā laukumā ar 1:3 atzinusi Edgara Masaļska pārstāvētās Hantimansijskas "Jugra" pārākumu.

 

Šajā mačā DINAMO RĪGA nevarēja palīdzēt komandas kapteinis un rezultatīvākais spēlētājs Mārtiņš Karsums, kurš iepriekšējā spēlē nopelnīja 5+20 minūšu noraidījumu, par ko līgas Disciplinārā komiteja piesprieda sodu, kā apmēri no KHL puses vēl tiks precizēti.

 

Vienīgo vārtu autors DINAMO RĪGA rindās Aleksandrs Žirū pēc spēles atzina, ka komanda iesāka spēli ļoti labi. Tas izdevās pateicoties iepriekšējai spēlei, kuru izdevās uzvarēs un komanda vēlējās uz tādām emocijām arī spēli turpināt. „Iesākām mēs tiešām labi. Viss ritēja pēc plāna. Iepriekšējās spēles uzvarā gūtās emocijas palīdzēja šodien sākt ļoti labi. Kā mums teica treneris, un es viņam piekrītu, - mūsu lielākais pretinieks šodien bijām mēs paši sev. Nevar taču teikt, ka mums nebija iespējas. Lai arī nokļuvām zaudētājos ar 1:2, mums iespējas, lai gūtu vārtus bija. Pāris kļūdas un atkal jāsamierinās ar zaudējumu.”

 

Uzbrucējs arī minēja, ka tomēr pietrūka spēlē Mārtiņš Karsums. „Karsums ir liela mūsu komandas sastāvdaļa. Ja tik spējīgs un spēcīgs spēlētājs spēlēt nevar, tad tas ir jūtams. Viņš ir mūsu labākais punktu krājējs komandā. Tas, protams, šādās saspringtās spēlēs ir liels caurums. Bet mēs esam komanda. Ja kāds iztrūkst, citam iespēja spēlēt vairāk minūtes, kurās vari sevi parādīt no labākās puses. Mūsu maiņā viens otru piesedzām un tas, ka Karsums nevarēja spēlēt noteikti nav kāda attaisnošanās.”

 

Pēc pāris dienām komanda jau dodas izbraukumā. „Pēc pāris dienām jau mēs dodamies ceļā. Šo dienu laikā ir jāsavāc sevi rokās un izbraukumā jāizcīna divas uzvaras, lai par kaut ko mēs varētu šajā sezonā cīnīties.”

 

Avoti: Parsportu.lv, DINAMO RĪGA oficālā mājas lapa