RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Decembrī par labākajiem KHL nosaukti - Malkins, Gončars un Ramo

Decembrī par labākajiem KHL nosaukti - Malkins, Gončars un Ramo
Foto: en.rian.ru
KRUSTTEVS.COM · 01.01.2013. 15:32

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) par decembra mēneša labākajiem spēlētājiem nosaukti Kari Ramo, Sergejs Gončars un Jevgēņijs Malkins.

 

Latvijas izlases aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētās Omskas "Avangard" komandas vārtsargs Ramo decembra mēnesī trīs spēlēs no septiņām netika pārspēts. Šajos mačos viņš ielaida vidēji 1,15 ripas un atvairīja 95,72% pretinieku metienu.

 

Par mēneša labāko aizsargu atzīts Gončars no Magņitogorskas "Metallurg" komandas, kurš deviņās spēlēs guva vienus vārtus un atdeva 10 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja lietderības koeficientu (+11).

 

Magņitogorskas "Metallurg" komandas līderis Malkins nosaukts par decembra labāko uzbrucēju. Viņš deviņās spēlēs nopelnīja 25 rezultativitātes punktus - 8 gūti vārti un 17 rezultatīvas piespēles, kā arī lietderības koeficientu (+15).

 

Mēneša labākā jaunā spēlētāja gods ticis Aleksandram Šaričenkovam no Latvijas treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītās Maskavas "Dinamo". 21 gadu vecais vārtsargs 7 spēlēs divreiz netika pārspēts, ielaižot vidēji 2,4 ripas un atvairot 90,91% metienu.

 

Avots: Parsportu.lv