RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Podziņš pievienosies „Vitjaz”

Podziņš pievienosies „Vitjaz”
Foto: dynamo.ru
KRUSTTEVS.COM · 01.01.2013. 16:20

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Čehovas "Vitjaz" pievienojies latviešu uzbrucējs Ainārs Podziņš, publiski pavēstījis pats hokejists.

 

Podziņš savā "Twitter" kontā apstiprināja savu pievienošanos Čehovas "Vitjaz" komandai, novēlot sev daudz spēles laika, kā arī apsveica sevi ar to, ka kļuvis par gados jaunāko leģionāru KHL.

 

KHL regulārajā čempionātā Podziņš kopumā aizvadījis 57 spēles, kurās izcēlies ar 5 gūtiem vārtiem un 27 soda minūtēm, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

 

Šajā sezonā Podziņš pārstāvēja "Liepājas metalurga" komandu, kur Baltkrievijas atklātajā čempionātā 10 mačos hokejists guva 2 vārtus un atdeva 3 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja 2 soda minūtes un neitrālu lietderības koeficientu.

 

20 gadus vecais uzbrucējs  kļuvis par desmito Latvijas hokejistu, kurš būs leģionārs kādā no KHL komandām. Pārējie deviņi ir Edgars Masaļskis ("Jugra"), Sandis Ozliņš ("Atlant"), Miķelis Rēdlihs ("Lokomotiv"), Jānis Sprukts (CSKA), Lauris Dārziņš ("Ak Bars"), Artūrs Kulda ("Sibir"), Georgijs Pujacs ("Avangard"), Oskars Bārtulis ("Donbass"), Mārtiņš Cipulis ("Lev").

 

Avots: Parsportu.lv