RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Šuplers: Rīgā ir labākie fani KHL

Šuplers: Rīgā ir labākie fani KHL
Foto: Dinamoriga.eu.
KRUSTTEVS.COM · 04.01.2013. 15:19

Kādas sajūtas atkal atgriezties Rīgā?

 

Viss normāli. Gatavojamies kā uz katru spēli. Bet runājot par Rīgu – vienmēr ir interesanti un ļoti patīkami atgriezties vietā, kur kādreiz esi strādājis. Es joprojām varu teikt, ka Rīgā ir paši labākie hokeja līdzjutēji KHL. Tā iemesla dēļ vien spēle solās būt ļoti interesanta. Esmu ļoti priecīgs, ka atgriezīšos Rīgā. Šī pilsēta man ir ļoti tuva, jo esmu pavadījis Rīgā vairākus gadus. Satikšu arī sen neredzētus draugus, paziņas, spēlētājus, ar kuriem esmu strādājis vairākus gadus un tas ir ļoti pozitīvi. Bet runājot par spēli pret DINAMO RĪGA – tur gan ceru uz Doņeckas uzvaru. Šobrīd punkti ir vajadzīgi visiem.

 

Spēle svarīga gan Doņeckai, gan Rīgai, play-off nav tālu un punkti vajadzīgi visiem.

 

Jā, cīņa par play-off būs ļoti skarba pēdējā mēnesī. Kļūdas pieļaut vairs nedrīkst. Galvenais ir cīnīties līdz galam, būt kā vienotam kulakam un ticu, ka tad arī izdosies sasniegt vēlamo.

 

Artis Ābols, kurš bija Jūsu asistents šobrīd ir DINAMO RĪGA treneris.

 

Jā, es viņu no visas sirds apsveicu, vēlu viņam veiksmi un izturību. Kad mēs strādājām kopā, viņam jau viņa vairākas interesantas idejas, kā veidot spēli. Nešaubos, ka viņam izdosies parādīt labu sniegumu. Es ar lielu nepacietību gaidu svētdienas spēli.

 

Latviešu aizsargs Oskars Bārtulis Doņeckas komandā spēlē milzīgu lomu.

 

Noteikti. Oskars ir ļoti strādīgs, liels darba cilvēks. Esmu ļoti priecīgs, ka viņš ir mūsu komandā. Liels balsts aizsardzībā, kā arī palīdz uzbrukumā. Spēlē ļoti stabili. Šim spēlētājam ir liela nozīme DONBASS vienībā.

 

Vēl bez hokeja es vēlos novēlēt Laimīgu Jauno gadu visiem hokeja faniem. Vēlu veselību, laimi, prieku un veiksmi.

 

Avots: Dinamoriga.eu.