RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Stemkoss: „Šogad ir jāiekļūst izslēgšanas spēlēs”

Stemkoss: „Šogad ir jāiekļūst izslēgšanas spēlēs”
Foto: Fiveminutesforfighting.com.
KRUSTTEVS.COM · 09.01.2013. 12:42

2011./2012.gada sezona Tampabejas „Lightning” uzbrucējam Stīvenam Stemkosam bija teicama – regulārās sezonas gaitā kanādietis guva 60 vārtus, bet kopumā, ierindojoties 2. vietā Nacionālajā Hokeja līgā (NHL), iekrāja 97 rezultativitātes punktus.

 

Sezonas beigās Stemkoss tika nominēts Hārta trofejai, kuru piešķir regulārās sezonas vērtīgākajam spēlētājam, taču to ieguva Jevgēņijs Malkins.

 

Par šīs sezonas komandas mērķiem Stemkoss bilst: „Šogad ir jāiekļūst izslēgšanas spēlēs. Tas ir mūsu šīs sezonas mērķis – iekļūt „play-off” pēc neveiksmīgās iepriekšējās sezonas.”

 

Tampabeja pagājušajā sezonā finišēja vien 10. vietā, atpaliekot no izslēgšanas spēļu zonas par astoņiem punktiem. Aizpagājušajā gadā „Lightning” vienība sezonu noslēdza 5. vietā, taču izslēgšanas spēlēs aizcīnījās līdz rietumu konferences finālam.

 

„Mēs redzam, ko mūsu komanda paveica aizpagājušajā gadā. Mums ir jāiekļūst „play-off”, tālāk var notikt visādi. Mums ir jābūt izslēgšanas spēļu komandai,” teic Floridas komandas snaiperis.

 

„Par lokauta laiku ir divējādas sajūtas – es nespēlēju hokeju un nevarēju satikt savus komandas biedrus, taču šajā brīvajā laikā es Kanādā pavadīju laiku ar ģimeni,” teic hokejists.

 

Avots: NHL.COM.