RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Vaneks izkārto uzvaru „Sabres”

Vaneks izkārto uzvaru „Sabres”
Foto: Glogster.com.
KRUSTTEVS.COM · 21.01.2013. 11:20

Pateicoties lieliskajai Tomaša Vaneka spēlei, pārliecinošu uzvaru NHL regulārā čempionāta mačā izcīnījusi Bufalo „Sabres” komanda, kas ar 5:2 pārspēja Filadelfijas „Flyers”.

 

Spēles pirmajā periodā vadībā spēja izvirzīties „Sabres” komanda, bet jau otrā perioda sākumā „Flyers” panāca izlīdzinājumu. Divas ar pusi minūtes vēlāk Žirū jau izvirzīja vadībā viesus, bet tad tā nopietni iesākās Tomaša Vaneka dominance šajā spēlē. Viņš mazliet vairāk kā četras minūtes līdz otrā perioda beigām realizēja skaitlisko vairākumu, bet trešajā periodā izdarīja divas rezultatīvas piespēles un guva savas komandas piektos vārtus, ļaujot tai svinēt uzvaru ar 5:2. Tā kā Vaneks atdeva rezultatīvu piespēli arī komandas pirmajos gūtajos vārtos, tad var teikt, ka tieši viņš savai komandai izkārtoja uzvaru.

 

Citās spēlēs pie otrajām uzvarām tikušas Pitsburgas „Penguins” un Čikāgas „Blackhawks” komandas. Pitsburgieši izbraukumā spēja ar 6:3 pārspēt Ņujorkas „Rangers”, ar trīs rezultatīvām piespēlēm izceļoties Jevgēņijam Malkinam. Tikmēr „Balckhawks” ar 6:4 pārspēja Fīniksas „Coyotes”, divus vārtus viesu labā gūstot slovākam Marianam Hosam.

 

Materiāls publicēts sadarbībā Parsportu.lv