RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Daugaviņš un Girgensons nepiedalīsies olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā

Daugaviņš un Girgensons nepiedalīsies olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā
Foto: THE CANADIAN PRESS
KRUSTTEVS.COM · 21.01.2013. 15:15

Kā jau tas bija paredzams, tad olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā Latvijas hokeja izlasei būs jāiztiek bez uzbrucējiem Kaspara Daugaviņa un Zemga Girgensona, portālam „diena.lv” pavēstījis izlases ģenerālmenedžeris Māris Baldonieks.

 

Pagājušajā nedēļā tika publiskots Latvijas izlases kandidātu saraksts dalībai olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā, kurā bija iekļauti 42! hokejisti. Šāds skaitlis skaidrojams ar Starptautiskās hokeja federācijas noteikumiem. Kā pavēstīja Baldonieks, tad reāli uz gatavošanos atbildīgajam turnīram tiks aicināti tikai trīs vārtsargi, astoņi aizsargi un 13 uzbrucēji.

 

Šo spēlētāju skaitā noteikti nebūs Ziemeļamerikā spēlējošie hokejisti, Zemgus Girgensons un Kaspars Daugaviņš, kurš vēl cīnās par vietu Otavas „Senators” sastāvā. Attiecībā uz Girgensonu klubs ziņo, ka hokejistam ir smadzeņu satricinājums. Kandidātu sarakstā ir arī Aleksandrs Ņiživijs, kurš izteicās, ka varētu atgriezties izlasē. Tiesa, pieredzējušais hokejists ir guvis savainojumu, kas visticamāk liegs viņam ņemt dalību kvalifikācijas turnīrā.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv