RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

„Senators” sezonu turpina ar uzvaru, Daugaviņa nav mača pieteikumā

„Senators” sezonu turpina ar uzvaru, Daugaviņa nav mača pieteikumā
Foto: Senatorsextra.com.
KRUSTTEVS.COM · 22.01.2013. 12:33

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) vakarnakt Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas „Senators” savā laukumā ar rezultātu 4:0 (1:0, 1:0, 2:0) pārspējusi Floridas „Panthers”. Šī bija otrā uzvara „Senators” komandai šosezon divās aizvadītajās spēlēs, taču arī šajā mačā nebija pieteikts latviešu uzbrucējs.

 

Pirmā perioda vidū Kails Turris no visai asa leņķa ar spēcīgu metienu skaitliskajā vairākumā panāca 1:0 mājinieku labā, savukārt otrās trešdaļas vidū kanādiešu uzbrucējs ar metienu no tuvas distances panāca jau 2:0.

 

Mača beigu daļā „Senators” iznīcināja viesu cerības atspēlēties, kad 3:0 un 4:0 attiecīgi panāca Džims O’Braiens un Jakobs Silfverbergs, kuram tie bija pirmie vārti NHL karjerā. Otro teicamo maču „Senators” rindās aizvadīja vārtsargs Kreigs Andersons, kurš tā arī netika pārspēts, atvairot 31 pretinieku metienu.

 

Sezonu „Senators” uzsāka ar 4:1 uzvaru pret Vinipegas „Jets”. Šajā mačā un arī pret „Panthers” sastāvam netika pieteikts Kaspars Daugaviņš.

 

Pagājušajā sezonā NHL regulārajā čempionātā latviešu uzbrucējs nospēlēja 65 mačus, izceļoties ar 5 vārtu guvumiem un 6 rezultatīvām piespēlēm. Pēc sezonas hokejists noslēdza viena gada vienvirziena līgumu.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv