RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

„Donbass” izcīna trešo uzvaru pēc kārtas, Bārtulim liels spēles laiks

„Donbass” izcīna trešo uzvaru pēc kārtas, Bārtulim liels spēles laiks
Foto: Old.hcdonbass.com.
KRUSTTEVS.COM · 30.01.2013. 13:02

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā uzvaru izcīnījusi Doņeckas „Donbass” vienība, kas izbraukumā ar 4:1 uzveikusi Habarovskas „Amur”, tiekot pie trešā panākuma pēc kārtas. Uzvarētāju komandas sastāvā otrs lielākais spēles laiks bija latviešu aizsargam Oskaram Bārtulim.

 

„Donbass” zaudēja vārtus pirmā perioda vidū, kad spēlēja skaitliskajā mazākumā. Līdz trešdaļas beigām izdevās izvirzīties vadībā, kad ar 22 sekunžu intervālu „Donbass” guva divus vārtus. Pa reizei izcēlās Vaclavs Nedorosts un Sergejs Peretjagins – 2:1.

 

Otrajā periodā Rendijs Robitails pamanījās gūt vārtus skaitliskajā mazākumā, bet gala rezultātu trešās trešdaļas vidū panāca Tuomass Kiskinens – 4:1.

 

Bārtulis šajā mačā spēlēja otrajā aizsargu pārī, laukumā kopumā pavadot 20 minūtes un 36 sekundes, kas bija otrs lielākais spēles laiks „Donbass” komandā.

 

„Donbass” vienība 49 spēlēs izcīnījusi 68 punktus, kas komandu šobrīd ierindo astotajā vietā Rietumu konferencē. Par pieciem punktiem no „play-off” zonas atpaliek Prāgas „Lev” komanda, kas aizvadījusi par divām spēlēm mazāk.

 

36 spēlēs Bārtulis šosezon „Donbass” sastāvā izcēlies ar 3 gūtiem vārtiem un 3 rezultatīvām piespēlēm, kā arī ar pozitīvu lietderības koeficientu (+8).

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv