RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Vaneka 3+2 palīdz uzvarēt „Bruins”

Vaneka 3+2 palīdz uzvarēt „Bruins”
Foto: Espn991.com.
KRUSTTEVS.COM · 01.02.2013. 11:55

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) regulārā čempionāta mačā Bufalo „Sabres” viesos ar 7:4 uzveica Bostonas „Bruins”, uzvarētājiem 5 rezultativitātes punktus nopelnīja Tomass Vaneks. Savukārt citā mačā līgas līdervienība San Hosē „Sharks” izcīnīja septīto uzvaru septiņās spēlēs.

 

„Sabres” komandu, kur nākotnē, visticamāk, spēlēs arī latviešu jaunais hokejists Zemgus Girgensons, spēles otrā perioda otrajā minūtē vadībā izvirzīja austriešu uzbrucējs Tomass Vaneks.

 

Turpinājumā trīs vārtus guva „Bruins” hokejisti, divus no tiem Brads Marčands. Līdz pirmā perioda beigām „Sabers” izlīdzināja rezultātu, kad Vaneks guva savus otros vārtus mačā un atdeva rezultatīvu piespēli – 3:3.

 

Trešajā trešdaļā „Bruins” uz brīdi izvirzījās vadībā, taču „Sabres” atbildēja ar vēl četriem precīziem metieniem, galā svinot uzvaru ar 7:4. Uzvarētājiem 3 vārtus un 2 rezultatīvas piespēles guva Vaneks, kurš kļuvis par līgas rezultatīvāko spēlētāju ar 15 (6+9) punktiem.

 

„Sabres” šī bija trešā uzvara 7 spēlēs, kas šobrīd dod devīto vietu Austrumu konferencē, savukārt „Bruins” šīs pašas zonas līderpozīciju Austrumos pazaudējusi Kaspara Daugaviņa pārstāvētajai Otavas „Senators”.

 

Tikmēr bez zaudējumiem šosezon vienīgie turpina cīnīties „Sharks” hokejisti, kuri izcīnījuši uzvaru septiņās spēlēs pēc kārtas. Šoreiz pie panākuma izdevās tikt tikai pēcspēles metienos, kur ar 3:2 iznāca pārspēt Edmontonas „Oilers”.

 

„Sharks” šobrīd ir Rietumu konferences un arī visas līgas līdere ar 14 punktiem 7 spēlēs. Komandas uzbrucējs Patriks Marleau ar 9 precīziem metieniem šobrīd ir labākais vārtu guvējs līgā.

 

Citi rezultāti:

Losandželosas „Kings” – Nešvilas „Predators” 1:2 PM

Toronto „Maple Leafs” – Vašingtonas „Capitals” 3:2

Ņūdžersijas „Devils” – Ņujorkas „Islnaders” 4:5

Ņujorkas „Rangers” – Pitsburgas „Penguins” 0:3

Kolumbusas „Blue Jackets” – Seintluisas „Blues” 1:4

Floridas „Panthers” – Vinipegas „Jets” 6:3

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv