RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Sandis Ozoliņš Latvijas izlases kreklā – vai tas ir reāli?

Sandis Ozoliņš Latvijas izlases kreklā – vai tas ir reāli?
Foto: championat.com
KRUSTTEVS.COM · 02.02.2013. 13:12

Pieredzējušais Latvijas hokejists Sandis Ozoliņš vēlētos palīdzēt Latvijas izlasei Soču olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, tā sacījis laikraksta "Diena" sporta žurnālists Māris Zembergs, bet IIHF noteikumi to neatļauj.

 

Portāls "apollo.lv" ziņo, ka Zembergam bijusi saruna ar Latvijas Hokeja federācijas prezidentu Kirovu Lipmanu, kurš apliecinājis, ka Ozoliņš runājis ar Gunāru Ķirsonu un savu draugu Guntaru Pasti. Acīmredzot šie vīri ir pārliecinājuši pieredzējušo aizsargu palīdzēt Latvijai valstsvienībai kvalificēties Soču olimpiskajām spēlēm.

 

Jāsaka, ka pieredzes bagātajam hokejistam nebūs iespēja spēlēt Soču olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, jo Ozoliņa vārds neparādījās IIHF pieprasītajā paplašinātajā kandidātu sarakstā. Olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā drīkst pieteikt tikai spēlētājus no minētā paplašinātā saraksta. Pēdējo spēli izlasē hokejists aizvadīja 2006. gada Turīnas Olimpiskajās spēlēs.

 

Ozoliņš šo sezonu aizvada KHL klubā Mitišču "Atlant" un 39 spēlēs guvis divus vārtus un atdevis 15 rezultatīvas piespēles.

 

Avots: Parsportu.lv