RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

„Senators” bez Daugaviņa piedzīvo zaudējumu mača pagarinājumā

„Senators” bez Daugaviņa piedzīvo zaudējumu mača pagarinājumā
Foto: Sports.nationalspot.com.
KRUSTTEVS.COM · 08.02.2013. 13:08

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā bez Kaspara Daugaviņa ierindā Otavas „Senators” savā laukumā ar 2:3 spēles pagarinājumā piekāpās Karolīnas „Hurricanes”.

 

„Senators” šosezon 6 spēles bez Daugaviņa pieteikumā bija uzvarējusi, bet ar Kasparu sastāvā 4 zaudējusi. Šī neparastā neveiksmju sērija aizvadītajā naktī pārtrūka, jo „Senators” piedzīvoja zaudējumu arī bez latviešu uzrucēja ierindā.

 

„Senators” izdevās divas reizes izvirzīties vadībā ar 1:0 un 2:1, kad pa reizei izcēlās zviedru hokejisti – aizsargs Eriks Karlsons un uzbrucējs, kā arī komandas kapteinis - Daniels Alfredsons.

 

Trešajā periodā izlīdzinājumu 2:2 skaitliskajā vairākumā panāca Aleksandrs Sjomins, bet pagarinājumā „Hurricanes” komandai uzvaras vārtus guva Džeijs Harisons.

 

„Hurricanes” pēdējās 7 spēlēs izcīnījusi 5 uzvaras, savukārt „Senators” februāra mēnesī zaudējusi 3 no 4 mačiem.

 

Austrumu konferencē „Senators” ar 14 punktiem 11 spēlēm ieņem piekto vietu, savukārt „Hurricanes” ir astotajā pozīcijā ar 10 punktiem 9 mačos.

 

Tikmēr lieliski turpina spēlēt Čikāgas „Blackhawks” hokejisti, kuri vienīgi NHL šosezon nav vēl zaudējuši spēles pamatlaikā. Šoreiz ar 6:2 tika izbraukumā sakauta Fīniksas „Coyotes” vienība. Uzvarētājiem ar 2+1 izcēlās Patriks Keins, kurš pēdējās 4 spēlēs guvis 6 vārtus.

 

11 spēlēs „Blackhawks” ir 9 uzvaras un 2 zaudējumi pēcspēles metienos, turklāt 9 cīņas aizvadītas pretinieku laukumā. Čikāgas klubs ar 20 punktiem šobrīd ir Rietumu konferences un visas līgas līdere.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv