RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Daugaviņam un Pelšam sausie zaudējumi

Daugaviņam un Pelšam sausie zaudējumi
Foto: ottawasun.com
KRUSTTEVS.COM · 17.02.2013. 12:10

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) sauso zaudējumu piedzīvojusi Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas "Senators" vienība. Vārtus nav izdevies gūt arī Kristiāna Pelša komandai Oklahomsitijas "Barons" Amerikas hokeja līgā (AHL).

 

"Senators" ar 0:3 viesos piekāpās Toronto "Maple Leafs". Daugaviņš spēlēja 13:47 minūtes, uzvarēja savu vienīgo iemetienu, izdarīja 1 metienu pa vārtiem, pielietoja 1 spēka paņēmienu un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

 

Austrumu konferencē "Senators" noslīdējusi uz septīto vietu. 15 mačos izcīnīti 16 punkti – 7 uzvaras un 8 zaudējumi, no kuriem 1 pagarinājumā un 1 pēcspēles metienos. Daugaviņš piedalījies 8 spēlēs, izcēlies ar 1 rezultatīvu piespēli un nopelnījis (-6) lietderības koeficientu.

 

"Barons" ar 0:4 izbraukumā piekāpās AHL Rietumu konferences līderei - Teksasas "Stars". Pelšs izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem un maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

 

AHL Rietumu konferencē "Barons" ar 53 punktiem 49 spēlēs ieņem desmito vietu. Pelšs piedalījies 16 mačos, guvis vienus vārtus un atdevis 7 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis (+4) lietderības koeficientu.

 

Avots: Parsportu.lv