RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

„Kings” gūst piekto uzvaru pēc kārtas

„Kings” gūst piekto uzvaru pēc kārtas
Foto: Cbssports.com.
KRUSTTEVS.COM · 28.02.2013. 10:26

Pašreizējā NHL čempionvienība Losandželosas „Kings” atguvusies pēc nevisai labā sezonas sākuma, gūstot piekto uzvaru pēc kārtas. Šoreiz ar 2:1 tika pārspēta Detroitas „Red Wings” komanda.

 

Lai arī spēles rezultātu pirmā perioda vidū atklāja „Red Wings”, savu iespēju realizējot Kailam Kvinsijam, „Kings” pēc dominējoša otrā perioda trešajā spēja izraut uzvaru. Perioda vidū skaitlisko vairākumu realizēja Džefs Kārters, bet uzvaras vārtus Losandželosas komandas labā guva Anže Kopitars - 2:1. Šī „Kings” komandai bija piektā uzvarētā spēle pēc kārtas, kas ļauj uzlabot savas pozīcijas rietumu konferencē.

 

Tikmēr austrumu konferences līderpozīcijas spējusi saglabāt Monreālas „Canadiens” vienība, kas pārliecinoši ar 5:2 sakāva Toronto „Maple Leafs” komandu. Izšķirošo izrāvienu viesi veica trešajā periodā, kad guva trīs bezatbildes vārtus.

 

Vēl divās citās spēlēs pārliecinošas uzvaras svinēja Filadelfijas „Flyers” un Anaheimas „Ducks” komandas. „Flyers” savā laukumā ar 4:1 pārspēja Vašingtonas „Capitals”, bet „Ducks” ar 5:1 sakāva Nešvilas „Predetors”, ar „hat trick” izceļoties Kailam Palmerī.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv