RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

„Senators” pēcspēles metienos atzīst "Islanders" pārākumu

„Senators” pēcspēles metienos atzīst
Foto: Zimbio.com.
KRUSTTEVS.COM · 04.03.2013. 09:57

Zaudējumu NHL regulārā čempionāta spēlē piedzīvojusi Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas „Senators” vienība, kas izbraukumā ar rezultātu 2:3 pēcspēles metienos piekāpās Ņujorkas „Islanders” hokejistiem.

 

Spēli apņēmīgi iesāka „Islanders” hokejisti, astotajā minūtē spējot arī atklāt mača rezultātu. Pēc ātrā pretuzbrukuma kombināciju izdevās noslēgt Bredam Boisam. Bija jāpaiet vairāk kā 20 minūtēm, lai „Senators” prastu atspēlēties, kad ar precīzu metienu izcēlās 19 gadus vecais zviedrs Mika Zibanejads. Izšķirošie notikumi risinājās pamatlaika izskaņā. Vispirms Grabners 17. minūtē izvirzīja vadībā „Islanders”, bet „Senators” negrasījās tik viegli atmest visam ar roku, mazliet vairāk kā minūti līdz beigu sirēnai realizējot skaitlisko vairākumu - 2:2.

 

Pēc pagarinājuma hokejistiem bija jāveic pēcspēles metieni. Šī sērija izvērtās pietiekami īsa, lai tajā nebūtu jāiesaistās arī Kasparam Daugaviņam, kurš aizvadīja saturīgu spēli. „Islanders” spēja uzvarēt sērijā ar 2:1, gūstot panākumu visā mačā ar 3:2.

 

Daugaviņš uz ledus pavadīja 13 minūtes, kuru laikā izdarīja divus metienus, veica trīs spēka paņēmienus un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficentu -1.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv