RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

„Penguins” sagrauj „Islanders”

„Penguins” sagrauj „Islanders”
Foto: Nhlsnipers.com.
KRUSTTEVS.COM · 11.03.2013. 10:45

Lielisku sniegumu NHL regulārā čempionāta spēlē parādījuši Pitsburgas „Penguins” hokejisti Kriss Kunics un Sindijs Krosbijs, kuru rezultatīvā spēle palīdzēja savai komandai sagraut Ņujorkas „Islanders” ar 6:1.

 

 

 

Jau pirmajā periodā „Penguins” izvirzījās vadībā ar 3:0, divus vārtus skaitliskajā vairākumā gūstot Kunicam. Tikmēr Krosbijs bija izdarījis rezultatīvas piespēles visos trīs vārtu guvumos. Otrā perioda devītajā minūtē rezultāta starpību samazināja Breds Bojs, bet ar to nebija līdzēts. Sekoja Kunica trešie vārti, hokejistam tiekot pie „hat-trick”. „Penguins” neapstājās, uzvarot spēli ar graujošo 6:1.

 

Krisa Kunica rēķinā trīs vārti un divas rezultatīvas piespēles, bet Sindijs Krosbijs izdarīja piecas rezultatīvas piespēles. Rezultatīvs bija arī Paskāls Dupuī, gūstot divus vārtus, bet vārti un divas rezultatīvas piespēlēs Džeimsam Nīlam.

 

Citā spēlē otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi Čikāgas „Blackhawks” komanda, kas ar rezultātu 5:6 rezultatīvā cīņā piekāpās Edmontonas „Oilers”. Pirmajā periodā „Oilers” guva četrus bezatbildes vārtus. „Blackhawks” prata atspēlēties, bet ne panākt izlīdzinājumu.

 

Tikmēr ieskrējusies viena no līgas vājākajām komandām, Kolumbusas „Blue Jackets”, kas izcīnījusi piekto uzvaru pēc kārtas. Kolumbusas komandai bija pa spēkam viesos ar 3:2 pēcspēles metienos uzveikt Detroitas „Red Wings”.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv