RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Daugaviņš spēlē, „Senators” zaudē

Daugaviņš spēlē, „Senators” zaudē
Foto: Zimbio.com.
KRUSTTEVS.COM · 12.03.2013. 09:41

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudējumu piedzīvojusi Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas „Senators” komanda, kas savā laukumā ar 2:3 pēcspēles metienos piekāpās Bostonas „Bruins” vienībai. Latviešu uzbrucējs pēcspēles metienu sērijā savu „bullīti” nerealizēja.

 

„Senators” jau pirmajā mača minūtē izvirzījās vadībā, bet pirmā perioda vidū panāca jau 2:0 savā labā. Līdz otrās trešdaļas vidum „Bruins” rezultātu izlīdzināja. Trešajā periodā un mača pagarinājumā vārti netika gūti, līdz ar to uzvarētājs tika noteikts pēcspēles metienos.

 

Daugaviņš savu „bullīti” izpildīja ceturtajā piegājienā, to realizēt neizdevās, līdz ar to uzvaru svinēja pretinieki. Mačā kopumā Kaspars spēlēja 12 minūtes un 34 sekundes, izdarīja 2 metienus pa pretinieku vārtiem, pielietoja 1 spēka paņēmienu, uzvarēja 4 no 5 iemetieniem un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu (-1).

 

Ar 31 punktu 26 mačos „Senators” ieņem sesto vietu Austrumu konferencē, savukārt „Bruins” ar 37 punktiem 23 spēlēs ierindojas ceturtajā pozīcijā.

 

Daugaviņš šosezon piedalījies 17 mačos, atdevis 2 rezultatīvas piespēles, izdarījis 19 metienus pa pretinieku vārtiem, nopelnījis lietderības koeficientu (-7) un arī 5 soda minūtes.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv

 

Daugaviņs pēcspēles metiens pret Bostonu: