RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Jets mājās pārspēj Lightning

Jets mājās pārspēj Lightning
Foto: Winnipegsun.com.
KRUSTTEVS.COM · 25.03.2013. 11:11

Uzvaru NHL regulārā čempionāta spēlē izcīnījusi Vinipegas "Jets" komanda, kas bez Artūra Kuldas sastāvā ar 3:2 savā laukumā pārspēja Tampabejas "Lightning".

 

Lai arī spēles pirmajā periodā aktīvāk uzbruka viesi, rezultātu prata atklāt "Jets", kad 14. minūtē labu uzbrukumu izvērsa mājnieki, pēc saspēles vārtus gūstot Braienam Litlam. Otrā perioda ievadā Dastins Bifugliens panāc jau 2:0 "Jets" labā, realizējot skaitlisko vairākumu.

 

Nepagāja ilgs laiks, kad skaitliskā vairākuma iespēju realizēja arī "Lightning" hokejisti, izceļoties Stīvenam Stemkosam. Izlīdzināt rezultātu viesiem nebija lemts. Divu vārtu pārsvaru "Jets" komandai atjaunoja Tobiass Enstroms, bet trešajā periodā vienīgos vārtus guva Korijs Konačers, mačam noslēdzoties ar rezultātu 3:2 "Jets" labā.

 

Tikmēr 12. uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Pitsburgas "Penguins" komanda, kas savā laukumā ar 2:1 pārspēja Filadelfijas "Flyers". Vārtus mājnieku labā guva Sidnijs Krosbijs un Tailers Kenedijs, bet "Flyers" komandā ar precīzu metienu izcēlās Klods Žirū.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv