RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Ducks uzvar Blackhawks un samazina punktu deficītu

Ducks uzvar Blackhawks un samazina punktu deficītu
Foto: Canucksarmy.com.
KRUSTTEVS.COM · 30.03.2013. 14:16

Pretī uzvarai NHL rietumu konferencē pēc regulārās sezonas turpina doties Anaheimas "Ducks" hokejisti, kuri konferences līderu duelī ar 2:1 pārspēja Čikāgas "Blackhawks".

 

Pēc lielā atrāviena sezonas ievadā Čikāgass "Balckhawks" komandai tik viegli ar punktu gūšanu vairs nekrājies, kas ļāvis tai pietuvoties Anaheimas "Ducks" vienībai. Abas šīs komandas aizvadītajā naktī devās uz ledus, lai sacenstos savā starpā.

 

Kopumā cīņa bija ļoti līdzīga, ko lieliski parādīja mača gaita. Rezultāts tika atklāts sākoties otrajam periodam, kad Korijs Perijs izvirzīja vadībā "Ducks". Bija jāpaiet vairāk kā 20 minūtēm spēles laika, kad trešā perioda ievadā skaitlisko vairākumu realizēja mājnieki, rezultātu izlīdzinot Patrikaam Keinam. Pēdējais vārds šajā mačā piederēja pieredzējušajam Šeldonam Surejam, kurš mazliet vairāk kā divas minūtes līdz pamatlaika beigām izdarīja metienu no zilās līnijas, kas bija precīzs, "Ducks" gūstot panākumu ar rezultātu 2:1. Turnīra tabulā "Ducks" no "Blackhawks" atpaliek vairs tikai par trīs punktiem.

 

Trīs citas spēles bija daudz rezultatīvākas par šo. Tampabeijas "Lightning" spēja trešajā periodā izraut neizšķirtu mačā pret Ņūdžersijas "Devils", atspēlējot divu vārtu deficītu. Spēles gala iznākums izšķīrās pēcspēles metienos, uzvaru ar 5:4 svinot tieši "Lightning" hokejistiem.

 

Tikmēr Dalasas "Stars" pārliecinoši savā laukumā uzveica Minesotas "Wild" komandu. Trešajā periodā rezultāts bija 5:2 mājniekju labā. "Wild" vienus vārtus atspēlēja, bet ar to bija krietni par maz - 3:5. Kārtīgs vārtu birums otrajā periodā bija vērojams Kalgarī "Flames" un Kolumbusas "Blue Jackets" dueļa ietvaros. Periodā abas komandas kopā guva septiņus vārtus, mača noslēdzoties ar rezultātu 6:4 "Blue Jackets" labā.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv