RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Znaroks un Dynamo izcīna Gagarina kausu

Znaroks un Dynamo izcīna Gagarina kausu
Foto: Championat.com.
KRUSTTEVS.COM · 17.04.2013. 18:51

Šodien Kontinentālajā Hokeja līgā (KHL) Maskavas „Dynamo” ar 3:2 papildlaikā uzvarēja Čeļabinskas „Traktor” komandu, izcīnot otro Gagarina kausu pēc kārtas.

 

Spēle iesākās visai karstā gaisotnē, 15. minūtē vadībā izvirzoties mājiniekiem no Čeļabinskas. Spēles 32. minūtē izlīdzinājumu panāca Sergejs Soins. Tikai divas ar pusi minūtes vēlāk vadībā izvirzījās viesi no Maskavas – vārtus guva Dmitrijs Pestunovs. 45. minūtē pēc teicamas Andrejs Kosticina piespēles izgājienā viens pret vienu ar vārtsargu Jerjomenko, vārtus guva Petri Kontiola.

 

Spēles pamatlaiks noslēdzās 2:2, taču papildlaiks iesākās visai ātrā tempā – pirmo noraidījumu kopš pirmā perioda par skaitliskā sastāva pārkāpumu nopelnīja „Dynamo” komanda, kuru mājinieki neizmantoja. Jau pēc neilga brīža par pretinieka turēšanu ar nūju, noraidījumu saņēma Jevgēņijs Kuzņecovs, bet līdzīgi kā „Traktor”, viesi no Maskavas vārtus neguva. Taču ilgi nebija jāgaida – spēles 66. minūtē pēc Denisa Kokareva piespēles vārtus pēc atlecošās ripas guva „Dynamo” uzbrucējs Aleksejs Cvetkovs, tādejādi palīdzot Maskavas komandai otro gadu pēc kārtas izcīnīt Gagarina kausu.