RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

DINAMO paraksta līgumu ar Artūru Kuzmenkovu

DINAMO paraksta līgumu ar Artūru Kuzmenkovu
Foto: Dinamoriga.eu.
KRUSTTEVS.COM · 09.07.2013. 13:17

DINAMO RĪGA noslēgusi līgumu uz divām sezonām ar 19 gadus veco uzbrucēju Artūru Kuzmenkovu, kurš iepriekšējā sezonā spēlēja SK LIEPĀJAS METALURGS sastāvā Baltkrievijas Atklātajā čempionātā, bet pirms tam nepilnu sezonu aizvadīja arī HK RĪGA sastāvā MHL čempionātā.

 

Artūrs Kuzmenkovs (augums – 187 cm, svars – 84 kg) dzimis 1993. gada 1. decembrī Daugavpilī, bet par hokejistu viņš kļuva trenējoties SK LIEPĀJAS METALURGS. Liepājas komandas sastāvā viņš no sākuma spēlēja gan Latvijas Bērnu un jaunatnes meistarsacīkstēs (LBJMH) dažādās vecuma grupās, gan arī Latvijas čempionātā Virslīgā.

 

2011./2012. gada sezonas lielāko daļu Artūrs Kuzmenkovs aizvadīja HK RĪGA sastāvā MHL čempionātā, kur 53 spēlēs guva astoņus vārtus un atdeva deviņas rezultatīvas piespēles. Iepriekšējo sezonu viņš aizvadīja SK LIEPĀJAS METALURGS sastāvā, spēlējot Baltkrievijas Atklātajā čempionātā, kur regulārajā čempionātā 43 mačos guva 12 vārtus un atdeva 23 piespēles, bet trīs play-off spēlēs izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Artūrs Kuzmenkovs ir spēlējis arī Latvijas U20 un U18 izlašu sastāvos pasaules čempionātos Elites grupā.

 

Avots: Dinamoriga.eu.