RezervesDALAS24.lv

Sports / Motoru sports

Raikonens joprojām dāsni izsakās par Peresu

Raikonens joprojām dāsni izsakās par Peresu
Foto: F1bias.com.
KRUSTTEVS.COM · 28.05.2013. 17:56

Aizvadītajā nedēļas nogalē risinājās kārtējais F1 posms – šoreiz Monako trasē, kas atmiņā skatītājiem un braucējiem paliks vēl ilgi.

 

Monako trasē braucēji neiztika bez skandāla – ļoti aktīvs šajā posmā bija „McLaren” braucējs Serhio Peress, kurš veiksmīgi apsteidza savu komandas biedru Džensonu Batonu, piespieda ārpus trases izbraukt Fernando Alonso un beigās izraisīja avāriju ar somu braucēju Kimi Raikonenu, izstājoties no cīņas par punktiem.

 

„Mēs zaudējām svarīgus punktus un attālinājāmies no Sebastiana Fetela. Mūsu komanda nedrīkst atļauties zaudēt punktus šādā veidā,” pauž neapmierinātību Raikonens.

 

Jautāts, vai Raikonens pēc šī incidenta aicinās Peresu uz sarunām, Raikonens noliedz šādu scenāriju, jo tam neesot nekādas jēgas. Atgādinām, ka Raikonens pēc sacīkstes izteica nelielus draudus Peresam, taču viss norima bez sekām.

 

Arī Alonso atzīst, ka laimīga var būt tikai „McLaren” komanda. Peresa komandas boss uzstāja, ka ir apmierināts ar 23 gadus vecā F1 braucēja parādīto sniegumu. Martins Vitmārss izceļ notikušo, ka jābūt priecīgam par to, ko šajā nedēļas nogalē paveica „McLaren” pilots.

 

Avots: Motorsport.com.