RezervesDALAS24.lv

Sports / Motoru sports

Noskaidros OKartes Autosporta Akadēmijas Stipendijas attīstībai ieguvēju

Noskaidros OKartes Autosporta Akadēmijas Stipendijas attīstībai ieguvēju
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 15.10.2013. 14:59

Trešdien, 16. oktobrī, Latvijas Mobilā Telefona galvenajā mītnē Ropažu ielā norisināsies OKartes Autosporta Akadēmijas Stipendijas attīstībai fināls. Tajā tiks noskaidrots jaunietis, kurš iegūs unikālu iespēju ieguldīt 10 000 EUR savas autosportista karjeras attīstībā.

 

OKartes Autosporta Akadēmijas (OKAA) stipendijas attīstībai finālam no divdesmit pretendentiem tika izvirzīti desmit dalībnieki, kuri bija uzrādījuši labu sportisko sniegumu, kā arī parādījuši sevi no labākās puses aktīvi komunicējot sociālajos tīklos. Finālisti ir rallijsprinta pārstāvji Jānis Krickis un Oto Patmalnieks, autokrosisti Beāte Klipa un Jānis Baumanis, drifteri Matīss Skudris un Reinis Frīdbergs, folkreisisti Ivo Gabrāns un Sandis Džeriņš, minirallists Pēteris Dūka un supersprintists Edgars Grīnītis.

 

OKartes Autosporta Akadēmijas Stipendijas attīstībai finālā visiem jauniešiem būs jāuzstājas ar iepriekš sagatavotu prezentāciju, kuru vērtēs profesionāla žūrija. Prezentācijas laikā dalībniekiem būs jāiepazīstina ar sevi kā attīstīties gribošu jauno autosportistu, detalizēti jāizklāsta savi mērķi 2014. gada sezonai un iecerētajām aktivitātēm, lai tos sasniegtu, jāiepazīstina žūrija ar plānoto budžetu 2014. gadam, bet pats būtiskākais – jāizklāsta, kā sportists plāno izmantot piešķirto stipendiju.

 

Dalībniekiem būs jāspēj pārliecināt žūrija, ka viņi ir mūsdienīgi un komunikabli gan atbildot uz uzdotajiem jautājumiem, gan komunicējot sociālajos tīklos, un ir atbilstoši OKartes Autosporta Akadēmijas prasībām.

 

Dalībnieku prezentācijas uzklausīs un vērtēs profesionāla žūrija. Žūrijas pārstāvji būs uzņēmuma „Latvijas Mobilais Telefons” prezidents Juris Binde, OKartes Autosporta Akadēmijas vadītājs Dainars Dambergs, OKartes Autosporta Akadēmijas padomdevējs un 13 kārtējais Latvijas Čempions autorallijā Ivars Caune, kā arī Latvijas Automobiļu federācijas prezidents Jānis Naglis.

 

Uzvarētājs un OKartes Autosporta Akadēmijas Stipendijas attīstībai ieguvējs tiks paziņots 16. oktobrī, uzreiz pēc visu finālistu prezentāciju uzklausīšanas un žūrijas apspriedes.

 

Vairāk informācijas par OKartes Autosporta Akadēmiju meklējiet mājas lapā www.autoakademija.lv. Tapat aicinām sekot OKartes Autosporta Akadēmijai arī socialajos tīklos – Twitter kontā @Auto_Akademija, draugiem.lv/autoakademija, facebook.com/OKartesAutosportaAkademija

 

OKartes Autosporta Akadēmijas galvenais sponsors ir OKarte. Projektu atbalsta arī If Apdrošināšana un Ford. Labvēļi ir arī Latvijas Automobiļu federācija un Fiesta R2 dīleris Baltic Motorsport Promotion. Sporta riepas piegādā Pirelli. Tehnisko atbalstu nodrošina Rallija Klubs un Chiptuning.lv, informatīvi palīdz Ātruma Cilts un Go4Speed.lv. PR atbalstu un mediju apmācības nodrošina Baltijas Komunikāciju Centrs.