RezervesDALAS24.lv

Sports / Motoru sports

VIDEO: Moto frīstaila zvaigzne ierodas Latvijā

VIDEO: Moto frīstaila zvaigzne ierodas Latvijā
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 19.02.2014. 13:12

Beļģu labākais moto frīstaila pilots, William Van Den Putte, ierodas Latvijā, lai sniegtu sains stindzinošu triku izpildi moto frīstaila šovā “Alex un Draugi.”

 

29. martā Arēnā Rīga uz moča sēdīsies William Van Den Putte, kurš savu moto frīstaila karjeru uzsāka 2003. gadā. Talantīgais moto frīstaila pilots 2006. gadā tika atzīts par labāko moto frīstaileri Beļģijā, bet ar to viņa karjera neapstājās. Vilijams mērķtiecīgi virzas uz sasniegumiem, trenējas kopā ar tādiem braucējiem, kā Dani Torres, Andre Villa, Remi Bizuard, Jose Miralles, kuri ir pieredzes bagāti un pasaulē novērtēti sportisti. Viljamss ir piedalījies dažādos moto frīstaila šovos, tādos kā ’’Freestyle New Star” un “The Crusty UK” tūrē. Viljamss kopā ar saviem domu biedriem Vivianu Gantneru un Normanu Veerbeeku izveidoja komandu ”Sickrider Society”, kas ļāva sportistiem izaugt profesionālajā līmenī, pasākumi kļuva ar vien iespaidīgāki, paši veidoja savus šovus ar savām rampām un saviem braucējiem, papildinot savu triku arsenālu, izpildot dubulto Backflipu, kā arī visas iespējamās triku kombinācijas

 

2010. gadā Vilijams startējot Pasaules Čempionātā salauza kāju, kas apturēja sportistu no intensīviem treniņiem. Pēc triju mēnešu ilgas ārstēšanās sportists atveseļojās un nostājās uz kājam. Šobrīd Villjams Van den Putte piedalās daudzos šovos un ir pieprasīts pasaules klases braucējs, kurš pārsteigs Arēnas apmeklētājus ar triku daudzveidību.

Nelegāli ierodas Latvijā un ... from WFCABaltika on Vimeo.