RezervesDALAS24.lv

Tehnoloģijas

Tiešsaistē varēs vērot interneta mārketinga konferenci LMT Digital

Tiešsaistē varēs vērot interneta mārketinga konferenci LMT Digital
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 04.11.2014. 19:25

Trešdien, 5.novembrī no plkst.10 līdz 17:40 Latvijas Mobilais telefons (LMT) piedāvā ikvienam tiešsaistēhttp://m.lmt.lv/digital vērot Rīgā notiekošo piekto interneta mārketinga un sociālo mediju konferenci Latvijā LMT Digital 2014: Rudens. Starp astoņām šajā konferencē piedāvātajām prezentācijām sešas būs no spēcīgiem ārvalstu ekspertiem. Gan klātienē, gan tiešraidē būs iespēja vērot uzstāšanās gan oriģinālvalodā, gan ar tulkojumu latviešu valodā.

 

Konference sāksies ar izklaidējošu prezentāciju, kas nemainīgi atrodas pasaules vadošo biznesa un vadības konferenču lekciju topā. Lielā mērā pateicoties tieši zviedru dziesminiekam un mūzikas producentam Aleksandram Bārdam (Alexander Bard), kurš ir vienai no spilgtākajām personībām Zviedrijā, tā ir kļuvusi par trešo lielāko mūzikas eksporta valsti pasaulē.

 

Integrētā mārketinga eksperts Šalks Viljoens (Schalk Viljoen) no Vācijas SAP konferencē piedāvās savu skatījumu uz to, kā pavērst uzņēmējdarbību tāda biznesa virzienā, kas pilnvērtīgi izmanto sociālo tīklu piedāvātās iespējas iegūt klientus, kuri gatavi to atbalstīt.

 

Starp tiem, kuri uzstāsies konferencē vēl jāizceļ pieredzējis britu stratēģis Kristofers Volbridžs (Christopher Wallbridge) no globālās aģentūras MESH, kurš sniegs savus ieteikumus par to, kā uzņēmumiem reaģēt uz aizvien pieaugošo klientu apetīti mobilo ierīču izmantošanai plašākiem mērķiem un aplūkos reālas dzīves situācijas.

 

LMT Digital 2014: Rudens, uz kuru aicina LMT, Inspired Digital un BIG event, notiks Forum Cinemas kinoteātrī Kino Citadele, 13. Janvāra ielā, Rīgā.

 

LMT Digital 2014 ir apmeklētākā interneta mārketinga un sociālo mediju konference Latvijā. Pavasara konferencē piedalījās vairāk nekā 350 uzņēmumu vadītāju, mārketinga speciālistu, aģentūru pārstāvju un digitālo platformu piekritēju. Turklāt iespēju vērot pasākumu tiešsaistē izmantoja vairāk nekā 1500 interesentu.