RezervesDALAS24.lv

Tehnoloģijas

IronCAD 2015 — rīks produktu dizaina izstrādes attīstībai

IronCAD 2015 — rīks produktu dizaina izstrādes attīstībai
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 02.12.2014. 13:42

IronCAD, līderis produktu dizaina risinājumu izstrādē, ir izveidojis programmu 2015 IronCAD Design Collaboration Suite (DCS), kas ir paredzēta inženieriem un dizaineriem, kuri tiecas pēc izciliem rezultātiem. Šis risinājums ietver visas CAD (datorizētās projektēšanas) programmatūras prasības, piedāvā unikālu funkciju kopumu un modernizētas 3D dizaina izstrādes iespējas.

 

IronCAD izstrādes komanda ir atvieglojusi lietotāja pieredzi, paplašinot “Uz konfigurāciju balstīta dizaina” iespējas, kā piemēram, unikālu kataloga saskarni. Tas nozīmē, ka IronCAD DCS katalogi atļauj uzglabāt dizaina elementus kā pamatelementus vai attīstītus elementus, un pēc tam ar vilkšanu un nomešanu ievietot jaunā objektā. Ar pievienoto inteliģenci komponentes automātiski var pielāgot pozīciju, orientāciju, izmēru, kā arī spēj sniegt piekļuvi biznesa informācijai, kā piemēram, piedāvājumam, sagādei un daudz kam citam.

 

Paplašinot katalogu iespējas, IronCAD DCS 2015 ir iespējams izveidot katalogu grupas, kas atvieglo datu pārvaldību un piemērotākā elementa atrašanu. Papildu inteliģence ir pieejama, lai automātiski ierobežotu elementus ne tikai atbilstībai, bet arī funkcijai, kad tie tiek izmantoti mehānismos.

 

Papildus uz pamata konfigurāciju balstīta dizaina iespēju uzlabojumiem, IronCAD DCS 2015 ir izveidojis labāku atmiņas pārvaldību, kas līdz 20% uzlabo veiktspēju darbam ar lieliem datu failiem.

 

Lai turpmāk uzlabotu pārbaudi dizaina izstrādes laikā, IronCAD DCS 2015 ir iekļāvis Multi-Physics (IronCAD paredzēta funkcija Multi-Physics) — vispārējs risinājums, kas paredzēts fizikālu problēmu modelēšanā un simulēšanā.

 

“Uz konfigurāciju balstīta dizaina paplašinājums kopā ar jauno 2015. gada versiju uzlabo lietotāju pieredzi un efektivitāti. Jaunākā versija nodrošina ātru dizainu, kopīgošanu, atkārtotu izmantošanu un pieejamību starp dažādiem lietotāju līmeņiem biznesa procesos,” saka Uosis Mečkauskas, Baltimex projekta vadītājs, IronCAD pārstāvis, “Turklāt klienti gūs labumu no sadarbības rīkiem mobilajās ierīcēs. Uzlabojumi katalogos, kā arī attīstība komunikācijā ļauj mūsu klientiem nogādāt augstas kvalitātes produktu dizainus ātrāk kā jebkad iepriekš.”

 

Papildus daudzajiem IronCAD standarta uzlabojumiem, šī versija koncentrējas uz ciešāku savienojamību ar trešās puses programmām, kas palīdzētu paplašināt uz konfigurāciju balstīta dizaina iespējas gan uzņēmuma līmenī, gan paplašinot tās ārpus uzņēmuma — klientiem un piegādātājiem. Šajos uzlabojumos ir iekļauts KeyShot 5 atbalsts, sniedzot lietotājiem piekļuvi jaunākajiem uzlabojumiem un iespējām, lai izveidotu vizuālus dizainus, kurus var izmantot piedāvājumos, mārketingā un produktu dokumentācijā. Savienojamība ar Sketchfab un GrabCAD paplašina piekļuvi sadarbības saturam tiešsaistē.

 

2015. gada versijā IronCAD ir izveidojis spēcīgākus sadarbības rīkus. Tādas iespējas kā SmartMarkup un jaunā iOS lietojumprogramma Compose ļauj lietotājiem importēt, eksportēt, skatīt un sadarboties ar plašākām komandām, lai paātrinātu izstrādes procesu. IronCAD DCS ļauj lietotājiem drošā veidā kopīgot un izstrādāt datus lietojumprogrammās ar dažādiem piekļuves un lietojamības līmeņiem. Spēja automātiski savienoties ar avota produktu datiem ļauj IronCAD DCS dizaineriem ātri saredzēt optimizētu dizaina konfigurāciju un priekšskatīt pakārtotos izmaiņu pieprasījumus. Pēc tam dizaineri var pieņemt, atteikt vai turpmāk nekavējoties optimizēt dizaina izmaiņas, lai paātrinātu dizaina nokļūšanu ražošanā.