RezervesDALAS24.lv

Tehnoloģijas

Samsung sadzīves elektronikā ievieš nebijušas inovācijas

Samsung sadzīves elektronikā ievieš nebijušas inovācijas
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 06.01.2015. 16:08

Inovatīvas sadzīves tehnikas ražotājs Samsung Electronics šodien atklājis vairākus papildinājumus virtuves, veļas mazgāšanas un grīdas kopšanas tehnikai. Jaunumu vidū ir Samsung POWERbot VR9000 putekļusūcējs ar 60 reizes spēcīgāku sūkšanas līmeni nekā klasiskajiem robota putekļusūcējiem, veļasmašīna ar activewashTM tehnoloģiju un iebūvētu izlietni, cepeškrāsns ar Dual Door™ funkcionalitāti jeb diviem cepšanas nodalījumiem un citas iekārtas.

 

„Ģimenes mūsdienās kļūst arvien aizņemtākas, un arī mēs biežāk dzirdam klientus sakot, ka viņiem nepieciešams viegls un ērts veids, kā risināt ikdienas mājasdarbus, piemēram, apstrādāt apģērba traipus vai uzkopt telpas. Turklāt populārākas kļūst arī maltītes ģimenes un draugu lokā, kas sadzīves tehniku padara par vairāk nekā rīku ēdiena pagatavošanai. Tam nepieciešama tehnika ar viediem risinājumiem, kas ļauj darīt to, ko cilvēki patiešām vēlas. Samsung iekārtas ir ideāls vienkāršības, veiktspējas, tehnoloģiju un inovāciju apvienojums,” stāsta Džons Heringtons, Samsung Electronics America sadzīves elektronikas biznesa viceprezidents.

 

Jaunie produkti ar izcilu sniegumu, pārdomātu dizainu un funkcionalitāti prezentēti starptautiskajā patērētāju elektronikas izstādē CES, kas norisinās no 6. līdz 9. janvārim.

 

Plašāka informācija par CES 2015 izstādi šeit: http://global.samsungtomorrow.com/CES2015