RezervesDALAS24.lv

Tehnoloģijas

“Inbox.lv” izsludina jaunu identitāti un piedāvā radikāli jaunu portālu

 “Inbox.lv” izsludina jaunu identitāti un piedāvā radikāli jaunu portālu
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 31.01.2017. 17:06

No 2. februāra ievērojamas izmaiņas piedzīvos ierastā pašmāju interneta resursa "Inbox.lv" (SIA “Inbokss”) portāla struktūra un dizains, saviem lietotājiem vienuviet piedāvājot gan iepriekš iemīļotos produktus gaumīgā iepakojumā, gan visaptverošu aktuālāko ziņu sadaļu. 

 

Jauns būs arī logo un identitātes krāsas. Ziņu izlase portālā tiks veidota pēc izvēlētās valodas, un saturs būs lasāms turpat vietnē vai arī pārejot uz konkrēto ziņu portālu. Jaunajā “Inbox.lv” portālā pārskatāmā veidā būs pieejams arī aktuālākais mūsmājās komunicētais saturs no sociālajiem tīkliem "Facebook" un "Instagram".

 

Uzlabotā portāla dizains ir responsīvs, kas nozīmē, ka lapa automātiski pakārtosies lietotās iekārtas ekrāna izmēram – vai tas būtu dators, planšete vai viedtālrunis. Tāpat jaunais portāla koncepts piedāvās arī pārskatāmu un paplašinātas  ietilpības produktu joslu, ar kuras palīdzību lietotājs varēs ērti piekļūt visiem produktiem un pakalpojumiem.

 

“Inbox.lv” lietotājs varēs gan sekot līdzi jaunumiem Latvijā un pasaulē, gan arī vienlaikus tikt informēts par jaunumiem e-pastā - vietnes labajā malā būs redzams ienākošo, vēl nelasīto e-pastu skaits, bet kreisajā malā būs redzami jaunākie 10 ienākušie e-pasti. Ielogojoties e-pastā, jaunums būs arī lietotāja “avatars”, kā arī pastkastītei būs iespējams piekļūt arī ar “Facebook” vai “Twitter” pasēm.

 

“Esam radījuši mūsdienīgu, ērtāk lietojamu portālu, ko balstījām  uz “DDB Latvia” pētījuma laikā noskaidroto informācijā par mūsu lietotāju vēlmēm. Mūsu lietotājs seko līdzi izmaiņām IT nozarē, izvēlas pārbaudītas vērtības, ērtus rīkus un dod priekšroku Latvijā ražotiem produktiem. Jaunais portāls piedāvā pārskatāmi apkopotas aktuālākās ziņas un jau iemīļotus Inbox.lv produktus vienuviet – tas būs revolucionāri jauns Inbox!” skaidro SIA “Inbokss” valdes priekšsēdētājs Andris Griķis.

 

Par stabilu uzņēmuma attīstību liecina arī pērnā gada finanšu dati.  Aizvadītajā gadā SIA “Inbokss” strādājis ar  apgrozījuma pieaugumu – 65 134 eiro jeb 2%, salīdzinot ar 2015. gadu. Kopējais apgrozījums 2016. gada sasniedzis 3 248 032 eiro. Savukārt 2016. gada prognozētā peļņa ir 532 500 eiro jeb par 40 % lielāka nekā 2015. gadā, kad uzņēmums nopelnīja 380 354 eiro.

 

Atšķirībā no tādiem starptautiskiem gigantiem kā “Google” un “Facebook”, kuru nodokļu iemaksas Valsts kasē ir niecīgas, pašmāju SIA “Inbokss” pērn nodokļos kopumā samaksājis 863 643 eiro. Salīdzinājumam 2015. gadā uzņēmums kopumā nodokļos samaksāja 871 410 eiro jeb par 7767 eiro vairāk nekā pērn.Lielāko pērn nodokļos samaksātās kopsummas daļu – 351 352 eiro - veido pievienotās vērtības nodoklis (PVN), kam seko sociālais nodoklis 229 464 eiro apmērā, iedzīvotāju ienākumu nodoklis (IIN) 177 300 eiro un uzņēmuma ienākumu nodoklis (UIN) 105 527 eiro apmērā.

 

Nākotnes mērķi uzņēmumam ir nemainīgi – turpināt būt populārākajam Latvijas interneta pakalpojumu resursam, saglabāt lietotākā e-pasta titulu Latvijas iedzīvotāju vidū un mobilo lietotņu līdera pozīcijas, kā arī saglabāt stabilu apgrozījuma pieaugumu.

 

“Inbox.lv” ir daudzfunkcionāls portāls, kas piedāvā e-pasta, izklaides, failu glabāšanas, iepazīšanās un citus pakalpojumus. Pērn tas jau sesto gadu pēc kārtas saglabāja pašmāju iemīļotākā zīmola statusu. Uzņēmums "Inbokss" dibināts 2001. gadā, tā pamatkapitāls ir 28 500 eiro.