RezervesDALAS24.lv

Tehnoloģijas

Aicina tiešraidē sekot līdzi konferencei “Digitālās tehnoloģijas – izaicinājumi mazajam uzņēmējam”

Aicina tiešraidē sekot līdzi konferencei “Digitālās tehnoloģijas – izaicinājumi mazajam uzņēmējam”
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 31.01.2018. 06:59

Ņemot vērā, ka modernā pasaule un tehnoloģiju attīstība ne tikai paātrina biznesa procesus, bet arī sniedz daudz jaunu iespēju, ļaujot uzņēmējiem paplašināt un attīstīt konkurētspēju, Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA), SIA “Baltijas Datoru akadēmija” un SIA “Datorzinību centrs” aicina mazos uzņēmējus tiešraidē sekot līdzi konferences “Digitālās tehnoloģijas – izaicinājumi mazajam uzņēmējam” norisei. 

 

“Gan Latvijas, gan Eiropas Savienības (ES) ekonomikā mazie un mikro uzņēmumi (MMU) ieņem arvien nozīmīgāku lomu. Kā liecina ES dati, 99% uzņēmumi ES ir MMU. Jau šobrīd modernās tehnoloģijas skar jebkuru tautsaimniecības nozari un ikdienas aspektu, kas liek uzņēmējiem nemitīgi attīstīties un sekot līdzi ne tikai tehnoloģiju attīstībai, bet arī sagatavoties dažādām likumdošanas izmaiņām. Šajā konferencē būs iespējams apgūt svarīgu informāciju, kas sekmēs uzņēmējdarbības konkurētspējas veicināšanu,” uzsver LIKTA prezidente Signe Bāliņa.”

 

Konference norisināsies trešdien, 31. janvārī no plkst. 11.00 līdz 14.30. Plašāka informācija par konferences norisi atrodama mājas lapā www.mmu.lv. Tiešraidi varēs vērot gan konferences mājaslapā, gan projekta Facebook.com lapā.

 

Konferences atklāšanas daļā uzstāsies Ekonomikas ministrijas Nozaru politikas departamenta direktors Gatis Silovs, domnīcas "Certus" vadītājs Vjačeslavs Dombrovskis,  LIKTA prezidente Signe Bāliņa un SIA "Baltijas Datoru akadēmija" Projektu vadības nodaļas vadītāja Signe Briķe.

 

Konferences otrajā daļā ZAB "Sorainen" zvērināta advokāte Ieva Andersone iepazīstinās ar Eiropas Savienības Vispārīgās datu aizsardzības regulas (GDPR) gaidāmajiem izaicinājumiem un praktiskiem padomiem, kā tos pārvarēt, SIA “Datorzinību centrs” Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja Līga Matveja-Vlasova pastāstīs par digitālās darba vides izveidi uzņēmumā, bet SIA ”Baltijas Datoru akadēmija” pasniedzēja Evita Brilte atklās sociālo tīklu iespējas uzņēmējdarbības attīstīšanā.

 

Konference tiek organizēta Eiropas Savienības fonda projekta “Mazo un mikro komersantu apmācības inovāciju un digitālo tehnoloģiju attīstībai Latvijā” Nr. 1.2.2.3/16/I/002 ietvaros.  Projekts tiek īstenots Eiropas Savienības Eiropas Reģionālā attīstības fonda aktivitātes 1.2.2.3. “Atbalsts IKT un netehnoloģiskām apmācībām, kā arī apmācībām, lai sekmētu investoru piesaisti" ietvaros.