RezervesDALAS24.lv

Tūrisms / Viesnīcas / Tūrisms / Viesnīcas

FOTO: Ekskluzīvā viesnīcā Polijā katram viesim tiek piešķirts viedtālrunis

FOTO: Ekskluzīvā viesnīcā Polijā katram viesim tiek piešķirts viedtālrunis
Foto: Ekrānšāviņi no interneta
KRUSTTEVS.COM · 20.11.2013. 08:50

Polijas pilsētā Poznaņā atrodas viesnīca, kuras nosaukums ir “The Blow Up Hall 550” un tā ir viena no valsts 21. gadsmita arhitektūras brīnumiem. Interesanti, ka šeit modīgs dizains mijiedarbojas kopā ar jaunākās paaudzes viedajām tehnoloģijām – pie reģistrācijas, visiem viesiem tiek piešķirts viedtālrunis, kas palīdz atrast savu numuriņu, pasūtīt visu nepieciešamo un, daudz būtiskāk, ka visu durvju atvēršana notiek ar tālruņa palīdzību. 

 

Šī unikālā kompleksa vārds iegūts pateicoties 1966. gada Lielbritānijas – Itālijas kulta filmai “Blowup”. Savukārt ciparu, kas lepni gozējas pie viesnīcas nosaukuma - “5050”, izdomājusi īpašniece Gražina Kulcznika (Grazyna Kulczyk).

 

“Uzskatu, ka vienmēr visās lietās jābūt 50 procentiem mākslai un 50 procentiem biznesam, kā arī svarīgi, lai abi komponenti atbalsta viens otru,” stāsta Gražina.  

 

Viesnīcā lētāko numuriņu, uz vienu nakti, var noīrēt par 500 Polijas zlotiem (164 ASV dolāri), savukārt dārgāko numuriņu savā īpašumā var iegūt samaksājot 1250 zlotus (410 ASV dolāri).