RezervesDALAS24.lv

Tūrisms / Viesnīcas / Tūrisms / Viesnīcas

Hercoga Jēkaba mājvieta Ventspils

Hercoga Jēkaba mājvieta Ventspils
Foto: Travelnews.lv
KRUSTTEVS.COM · 09.09.2012. 15:48

Ventspils ir pilsēta ar savu valūtu un ļoti daudzām iespējām izklaidēties ģimenes lokā. Viena no populārākajām izklaidēm ir izbrauciens ar kuģīti “Hercogs Jēkabs”, kas darbojas no maija līdz pat oktobrim un cenas ir vairāk kā demokrātiskas – pieaugušajiem ir 1 Ls, skolēniem un studentiem 40 santīmi, bet pirmsskolas vecuma bērniem un pensionāriem šāds piedzīvojums ir bez maksa.

 

Tāpat ir iespēja vizināties ar 1916. gadā ražotu Mazbānīti, kas pieejams Ventspils jūras zvejniecības brīvdabas muzejā. Tāpat, protams, var apskatīt visus šī muzeja piedāvātos eksponātus: laivu un enkuru kolekcijas, zvejnieku ēkas un zvejniecības attīstību.

 

Tomēr Ventspils sirds atrodas ap pilsētas sporta kompleksu. Daudzfunkcionālā basketbola zāle, kas sevī ietver daudz iespēju aktīvas atpūtas īstenošanai, savukārt ziemā ir pieejama ledus halle. Ja viesi ir noguruši, tad Olimpiskais Centrs “Ventspils” nodrošina arī komfortablu naktsmītni.

 

Vasarā ikvienu priecē sakoptā un skaistā Ventspils pludmale. 1000 metru gara, 300 metru plata un ir īpaša ar to, ka 1996. gadā kā pirmā Latvijā saņēma Zilo karogu.

 

Savukārt pavisam tuvu pludmalei ir vairākas ekskluzīvas viesnīcas, piemēram – Hotel “Dzintarjūra” un Hotel “Jūras brīze”.

 

Plašāka informācija par tūrisma un atpūtas iespējām atrodama Ventspils virtuālajā vēstniecībā.