RezervesDALAS24.lv

»Viņas par mums

SIEVIETES PAR SEKSU: Mīlēšanās pļavā un siena šķūnī, sekss ezera dzelmē, petings mašīnā... (7)

24.06.2013.

Vasaras saulgriežu laiks ir kā radīts draiskulībām. Plandošas kleitiņas, tveice vai gluži pretēji - salīšana līdz pēdējai vīlītei rosina ļauties mīlas priekiem ikvienā kaut nedaudz tam piemērotā un pat pavisam nepiemērotā vietā un laikā. Pamēģini atcerēties, kad tu to darīji ārpus savas komforta zonas, nedomājot par to, ka vispirms ir jānoliek gulēt bērni, jānovannojas, jānoskaņojas?

 

SIEVIETE: Man ar vīru vispār nav seksa. Tikai un vienīgi mana vīra dēļ... (18)

22.04.2013.

Sieviete ar savu vīru kopā dzīvo divus gadus, bet... viņiem jau ilgstoši nav seksuālu attiecību. Negrib jau vīrietis... - tā domā sieviete. 

 

VIŅAS PAR MUMS: Kāpēc izjūk laulības? @Krusttēvs (3)

15.03.2013.

Fakts, ka lielākā daļa laimīgi aizsākto laulību beidzas ar šķiršanos, nav nekas jauns. Taču, kāpēc tā notiek pat ar šķietami laimīgiem pāriem, kas stabili savijuši savas ģimenes ligzdiņas, gan ir jautājums, kas tā arī nav līdz galam atbildēts.

Vai sievietei ir svarīgi, CIK TU PELNI? @Krusttēvs (4)

08.01.2013.

Parunāsim: kapēc sievietei ir svarīgi, cik vīrietis nopelna? Es nesen satiku savu paziņu, jaunu sievieti, kura pastāstīja, ka netiekas ar sava vecuma vīriešiem, jo „viņiem neesot daudz ko piedāvāt”. Es to uztvēru kā ļoti seklu un matereālistisku atbildi. Vai tiešām šodienas ekonomiskās situācijas dēļ ir pieņemami, ja partnera izvēli izdaram izvērtējot viņa finansiālo stāvokli? Vai arī dažām sievietēm joprojām pietiek tikai ar mīlestību?

Kā likt sievietei iemīlēties sevī @Krusttēvs (5)

24.12.2012.

Dažām sievietēm piemīt tas, ko vīrieši sauc par pilnību: viņas ir inteliģentas, veiksmīgas, talantīgas, burvīgas, labi izskatās un, līdzinās nereālajai sapņu sievietei – zina un novērtē viskiju. Viena no tādām ir “Johnnie Walker” vēstniece Kristina Hendriksa. Šoreiz viņa piedāvā savus padomus, kā vīrietim pievērst sievietes uzmanību, atšķiroties no pūļa un palīdzot sievietei viņā iemīlēties.

12345