RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Ar iespējamo vīrusu inficētās slavenības internetā. TOP 10 bīstamākās zvaigznes

Ar iespējamo vīrusu inficētās slavenības internetā. TOP 10 bīstamākās zvaigznes
Foto: Ekrānšāviņi no interneta
KRUSTTEVS.COM · 29.10.2013. 16:28

Ir pāris slavenības, kuras noteikti nedrīkstētu meklēt vietnē Google.lv. Šajā gadījumā nav pat vajadzīgs meklēt kādu īpaši bīstamu personāliju vai viesoties dažādās porno lapās, kurās atrodas pārpārēm dažādu vīrusu. Pietiek ar pāris dziedātājām vai aktrisēm.

 

Antivīrusa programmas ražotājs “McAfee” ir nācis klajā ar 10 slavenībām, kuras var būt bīstamas jūsu datora drošībai. Piemēram, Keitija Perija (Katy Perry), kura, pēc šiem datiem, ir ļoti slikta meitene un viņa nodarīs vēl sliktākas lietas jūsu datoram.

 

Protams, pati slavenība nav pie tā vainīga. Vainīga ir šo slavenību lielā popularitāte, ko ļaunprātīgi izmanto hakeri, tādā veidā ievilinot naivos prominento personu gūglētājus savos vīrusu tīkos.

 

Bīstamās slavenības ir:

 

1. Lilija Kolinsa (Lily Collins)

 

2. Avrila Lavinja (Avril Lavigne)

 

3. Sandra Bulloka (Sandra Bullock)

 

4. Keitija Grifina (Kathy Griffin)

 

5. Zoja Saldana (Zoe Saldana)

 

6. Keitija Perija (Katy Perry)

 

7. Britnija Spīrsa (Britney Spears)

 

8. Jons Hems (Jon Hamm)

 

9. Adriana Lima

 

10.Emma Robertsa (Emma Roberts)

 

Tāpat “McAfee” pārstāvji liek izvairīties ne tikai no šo slavenību meklēšanas, bet arī dažādu frāžu lietošanas meklētājos, piemēram “free app downloads”, “downloads” vai “nude pictures”. “McAfee” atzīst, ka ieejot vietnēs, kuras parādās pēc šo atslēgvārdu meklēšanas, ļoti bieži tiek nozagta nelaimīgā meklētāja personīgā informācija (paroles u.c.).

 

Protams, skumji, bet tādā pasaulē mēs dzīvojam. Uzmanīsimies ne tikai šķērsojot ielu, bet arī darbojoties interneta plašajās ārēs.