RezervesDALAS24.lv

Sekss / Par un ap TO

BurlesQue.lv krāšņās apakšveļas pielaikošana - PIKANTA FOTOGALERIJA

BurlesQue.lv krāšņās apakšveļas pielaikošana - PIKANTA FOTOGALERIJA
Foto: Publicitātes foto
Kaspars Ūdris · 20.03.2013. 05:00

Tehniskas nianses dāmām par apakšveļas apskatīšanu, aptaustīšanu un pielaikošanu.

 

 

Krusttevs.com jau rakstīja par šo ekskluzīvo apakšveļu, kas patiesi ir vienreizēja un ideāla dāvana sievietei. Pēc publikācijas saņēmām vairākus e-pastus un komentārus no dāmām ar jautājumiem - kā tad iespējams šos krāšņumus pielaikot. Šai rakstā atradīsiet atbildes.

 

Ir cilvēki, kuri baidās pirkt apakšveļu internetā, jo pirms preču iegādes vēlas to pataustīt un pielaikot, īsāk sakot, negrib pirkt "kaķi maisā".

 

Zvaniet un nāciet. Apskatiet un piemēriet!

 

Daudzi cilvēki pat nenojauš, ka interneta veikalam ir birojs ar pielaikošanas kabīni, kur tāpat kā jebkurā veikalā var pielaikot preci. BurlesQue.lv apakšveļas interneta veikala birojs atrodas pašā Rīgas centrā, Dzirnavu ielā 87, 2.stāvā, 2121.kab. (starp Tērbatas un Barona ielām), pie ofisa ir pieejama plaša maksas autostāvvieta.

 

Preces, kuras ir iespējams pielaikot uzreiz, mājaslapā atrodas sadaļā "IR UZ VIETAS", labajā pusē ir iespējams atlasīt savu izmēru. Ja prece, kuru vēlaties pielaikot, nav uz vietas, pasūtot to Jums tik un tā būs iespēja pielaikot to birojā un ja tā Jums nederēs, mēs Jums atgriezīsim Jūsu samaksāto naudu.

 

Precīzu izmēru var noteikt arī internetā

 

Pasūtot preci internetā, Jūs varat precīzi noteikt savu izmēru, izmantojot ražotāju izmēru tabulas.

 

BurlesQue.lv ofisa darba laiks ir darba dienās no 12:00 līdz 17:00 (būtu vēlams iepriekš piezvanīt pa tel.nr. +371 2552 7441 un vienoties par vizīti).

 

Mēs labprāt atbildēsim uz jebkuriem Jūsu jautājumiem, droši zvaniet:

+371 2552 7441 vai rakstiet uz e-pastu: info@burlesque.lv .